Scandal mare pe internet! Dupa ce s-a aflat castigatorul Survivor România, fanii au fost revoltati. Acestia acuza ca Elena Ionescu nu merita marele premiu. Mai mult multe voci afirma ca adevaratul castigator ar merita sa fie Emanuel. Razboinicul a dovedit ca este cel mai bun sportiv din concurs. Potrivit fanilor, acesta a pierdut in fata unui adversar care nu a reusit sa dovedeasca nimic pe traseu.

Reclamă

După ce KanalD a oferit marele premiu Elenei Ionescu, a izbucnit un mare scandal! Bruneta a castigat voturile de acasa datorita certurilor numeroase in care a fost implicata, sustin telespectatorii. Acestia sunt de parere ca finala trebuia sa se desfasoare pe traseu. Potrivit fanilor, votul publicului nu a fost relevant, pentru ca nu a castigat cel mai bun sportiv, ci cel care a fost perceput drept victima. Telespectatorii acuza KanalD de masluirea voturilor si de favorizarea Elenei Ionescu.

Reclamă

Acuzatii dure dupa Survivor Romania

La finalul a mai bine de 4 luni de concurs, 4 concurenti au ramas in picioare. 3 razboinici si o faimoasa. Emanuel, Iancu și Lola au intrat intr-o cursa inegala cu Elena. Aceasta a primit toata sustinerea faimosilor, in timp ce razboinicii, sportivi mult mai buni potrivit tuturor statisticilor, au fost nevoiti sa isi imparta voturile celor de acasa. De aici a izbucnit un adevarat scandal. Productia emisiunii este acuzata ca a facut cartile in favoarea cantaretei, iar sportivii nu au avut nicio sansa.

„Rușine kanal D! Felicitări Emanuel pentru tot parcursul acestui concurs, pentru noi tu ești câștigătorul!🏆🏆/ Dezamăgire totală 😈😈😈 ce a facut Elena in acest concurs in afara de a se certa si creia tensiuni în echipa pur si simplu sa jucat cu nervi tuturor colegilor din echipa. Rușine Kanal D. Întâi ați furat premiul lui Ionuț jaguarul, apoi ați furat premiul lui Alin Andronic și acum ați furat premiul lui Emanuel/ Nu merita Elena sa castige….Nu s-a votat corect… Rușine! 😡 Emanuel era adevăratul câștigător…”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii negative in acest scandal.