Survivor România s-a terminat! Așa cum toată lumea deja se astepta, Elena Ionescu este marea câștigătoare a concursului. Elena s-a impus in fata celor trei razboinici ramasi in finala. Desi unii fani ai emisiunii sperau ca Emanuel sau Iancu sa plece acasa cu marele premiu, iata ca nu a fost sa fie. După ce a scapat de 8 consilii de Eliminare, Elena a fost cea mai votata si in finala Survivor România.

Reclamă

La aflarea veștii, Elena Ionescu a izbucnit in lacrimi. Bruneta sustine ca aceasta competitie a fost o lectie de viata pentru ea. In ultimul ceas, Elena si-a cerut scuze de la cei pe care i-a deranjat. Aceasta le-a mai cerut razboinicilor aflati in finala Survivor România sa vina la un concert de al ei si sa danseze cu ea pe scena. Bruneta nu a uitat sa le multumeasca celor de acasa. Acestia au fost cei care au adus-o pana in finala si au transformat-o în castigatoarea Survivor România.

Reclamă

Primele declarații ale Elenei

„Doamne, ce fericire! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc din suflet. Nu mai știu de mine. Mama, te iubesc! Vreau să-mi promită Lola, Emanuel și Iancu că vor dansa cu mine la un concert. Oamenii care merită trebuie să rămână împreună. Această emisiune a unit oameni cu caractere frumoase, prin bunătate se ajunge departe. N-am cuvinte! Vreau să mă iertați dacă am supărat sau deranjat pe cineva. Sper că această lecție de viață să o împărtășesc cu toată lumea. Din toată experiența asta, și oamenilor de acasă și celor care mă vor urma de aici înainte, mi-e foarte greu să mai am cuvinte ăn momentul de față. Vă iubesc și vă dăruiesc acest cadou vouă! Mă aplec în fața pubicului! Mulțumesc, Survivor România”, a declarat Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România.

Dan Cruceru a vrut sa stie ce ii va povesti bruneta fiul ei despre aceasta emisiune. Elena Ionescu a afirmat ca ar vrea ca micutul sa inteleaga ca a luptat ca o leoaica pentru el. Cantareata a afirmat ca a fost o lectie grea din care a invatat multe si va da si mai departe aceste invataminte.  Potrivit Elenei, drumul ei in Survivor România a fost unul plin de corectitudine. Si-a pus tot sufletul in aceasta competitie si a avut ajutorului celor de acasa si al lui Dumnezeu.

Publicul a decis câștigătorul!

In urma cu mai bine de 4 luni, 2 echipe au intrat in competitia Survivor România. A fost o lupta grea, iar publicul si-a sprijinit mereu favoritii. Dintre toti, cea mai remarcata s-a facut Elena Ionescu. Prin intermediul nenumaratelor certuri cu colegii de echipa, aceasta a fost vazut drept victima de cei de acasa. Asadar, vazand-o singura impotriva tuturor, acestia s-au aliat si au salvat-o de la 8 consilii de eliminare. Astfel, Elena Ionescu a primit cele mai multe voturi si in finala. Elena Ionescu a devenit castigatoarea Exatlon România, chiar daca la probele sportive a fost adesea concurentul de pe ultimul loc. Insa pare-se ca show-ul nu este despre abilitati sportive sau prietenii, ci despre cine gaseste strategia castigatoare.