Sânziana Buruiană a mărturisit recent că alăptează de șase ani și jumătate încontinuu.

Fosta asistentă tv are de gând să ia legătură cu cei de la Guinness Book, pentru a afla care este recordul în acest sens. Vedeta este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf, și au împreună două fiice, Izabela și Antonia. 

La 37 de ani, Sânziana Buruiană este o familistă convinsă! A lăsat deoparte petrecerile de odinioară și se ocupă îndeaproape de cele două micuțe ale sale, mai ales că încă le alăptează, de mai bine de șase ani și jumătate.

Sânziana Buruiană alăptează de aproape 7 ani

De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, acolo unde are grijă în permanență de fetițele sale. Recent, voluptuoasa blondă a dezvăluit faptul că vrea să ia legătura cu reprezentanții de la Guinness Book, ținând cont că își hrănește copilele la sân, de ani de zile.

Cu toate că fiica ei cea mare mai are puțin și merge la școală, Sânziana Buruiană nu a întrerupt alăptatul. Ea a mărturisit că hrănitul la sân nu are cum să îi facă rău, ba din contră, o ajută să-și formeze imunitatea.

„Sunt șase ani și jumătate de când alăptez încontinuu. Acum o alăptez și pe cea mică, care are doi ani și să vedem câți ani vor mai urma. De asta ar trebui să mă interesez care a fost cel mai mare record, chiar o să vorbesc cu cei de la Guinness Book, care a fost cea mai lungă perioadă de alăptare.

Acum îmi alăptez ambii copii, cea mare deja a început să renunțe, dar cea mică încă nu și nu știu cât va mai dura. Pentru mine e o metodă foarte ușoară de adormit și de alinat orice durere.

Mi-a fost ușor sincer cu alăptatul, foarte greu este în primele luni și de aceea cred că renunță multe mămici, pentru că atunci nu ești obișnuită și te simți oarecum inconfortabil,”, a declarat Sânziana, pentru wowbiz.ro.

foto: instagram

Vedeta s-a mutat din România

Blondina s-a mutat din România, împreună cu soțul ei, dar și cu cele două fetițe ale lor. Ea a făcut mai multe dezvăluiri despre plecarea din țară. Sânziana Buruiană locuiește în capitala Ungariei de anul trecut, din 2021.

„Sunt foarte bine, sunt plecată din țară, momentan sunt cu cele mici la Budapesta. Așteptăm, poate, să ne întoarcem de sărbători acasă, de Paște.

Pe fetița cea mare trebuie să o înscriu la școală, acum încep inscrierile, iar celei mici trebuie să-i fac câteva vaccinuri pe care n-am reușit încă să le fac. Îmi este dor așa, dar nu prea mult. Aici este o viață mult mai liniștită și frumoasă, iar pentru cele mici la momentul de față, am observat o anumită ordine în creșterea copiilor. La noi este mult mai multă zăpăceală, un haos total”, a povestit Sânziana Buruiană, în cadrul unei emisiuni tv.