Reclamă
Reclamă

Sânziana Buruiană a dat dovadă de un adevărat act de curaj. Unele dive de la noi din showbiz nici nu s-ar fi gândit să accepte o asemenea provocare.

Ei bine, în urmă cu ceva timp, Sânziana s-a demachiat în direct în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță. Cu toate că unii s-ar fi așteptat ca schimbarea să fie una radicală, ei bine, lucrurile n-au stat întocmai. Unii internauți sunt de părere că Sânziana arată cu mult mai bine fără stratul gros de machiaj.

Sânziana, apreciată fără machiaj

„Adoptă un make-up natural. Nemachiată ești mult mai bine și mai mișto!!! / Chiar este foarte frumoasă demachiată, nu mă așteptam, dar îi stă foarte bine! / Da, chiar este foarte frumoasă nemachiată / Oricum este mai frumoasă demachiantă sau cu un machiaj mai natural.” au fost o parte dintre comentariile celor din mediul online

Reclamă

Sânziana Buruiană este mama a două fetițe, Izabela și Antonia. Fosta asistentă tv alăptează de șase ani și jumătate și chiar se gândește să intre în cartea recordurilor cu acest lucru.

Sânziana nu se plânge, ba, din contră! Aceasta este fericită că după aproape șapte ani de zile poate face acest lucru, spunând că fetele sale au o imunitate mult mai bună, comparativ cu alți copii.

„Sunt șase ani și jumătate de când alăptez încontinuu. Acum o alăptez și pe cea mică, care are doi ani și să vedem câți ani vor mai urma.

De asta ar trebui să mă interesez care a fost cel mai mare record, chiar o să vorbesc cu cei de la Guinness Book, care a fost cea mai lungă perioadă de alăptare. Acum îmi alăptez ambii copii, cea mare a reușit să renunțe, dar cea mică încă nu.. și nu știu cât va mai dura. Pentru mine e o metodă foarte ușoară de adormit și de alinat orice durere.” a declarat Sânziana Buruiană pentru wowbiz.ro

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro