Pe Pavel Bartoș îl știe toată lumea, dar puțini sunt cei care știu ce venituri încasează, lunar, prezentatorul de la „Românii au talent”.

Este unul dintre cei mai carismatici prezentatori de televiziune și oamenii îi adoră stilul haios de a spune lucrurilor pe nume. Lucrează în Pro TV de foarte mult timp, iar acest lucru îi aduce ventituri considerabile.

Cu toate acestea, puține sunt persoanele care știu că Pavel Bartoș încasează sume frumoase…Și din alte afaceri, nu doar de la Pro TV.

Ce afacere are Pavel Bartoș și câți bani încasează din aceasta

Nu multe persoane știu că Pavel Bartoș este și un antreprenor de succes. Potrivit informațiilor din presă, prezentatorul de la „Românii au talent” are o firmă prin intermediul căreia își semnează contractele. Aceasta se numește „Hummor Production SRL”, iar veniturile pe care le încasează Pavel Bartoș de pe urma ei variază între 60-70.000 de euro.

Ce studii are Pavel Bartoș și ce salariu primește moderatorul, de la Pro TV

Toată lumea știe că Pro TV oferă salarii colosale, mai ales oamenilor cu experiență vastă în televiziune. Nici Pavel Bartoș nu are un salariu de neglijat.

arhivă personală

La un moment dat, despre banii pe care acesta îi primește de la Pro, presa a scris că suma nu este deloc una mică. Mai exact, colegul lui Smiley încasează din partea postului de pe Pache, suma de 15.000 de euro.

În ceea ce privește studiile lui Pavel Bartoș, moderatorul de la Pro TV a absolvit Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, specializat la Facultatea de Teatru. A fost mereu convins că teatrul este cel care îi va aduce fericire în viață, însă părinții lui au fost de altă părere. Din această cauză, a fost nevoit să-i mintă cu privire la studiile sale.

 „Nu au dorit, ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra. La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret.”, a declarat Pavel Bartoș, pentru VIVA.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.