„America Express” este una dintre cele așteptate emisiuni de la noi din țară. În fiecare an, aventura îi poartă pe concurenți în locuri spectaculoase, de unde pleacă cu cele mai frumoase amintiri. Ca de fiecare dată, miza este una imensă, iar echipele din sezonul acesta luptă cot la cot pentru marele premiu.

„America Express” nu mai este demult o simplă emisiune, ci este un adevărat spectacol. Timp de 10 săptămâni, nouă echipe pleacă la capătul Pământului pentru a-și demonstra de ce sunt în stare. Anul acesta, „Drumul Aurului” a fost mai intens ca niciodată, iar asta pentru că s-a schimbat continentul.

Din celebra Asie, echipa de producție a plecat în America, mai exact, în Mexic, Columbia și Guatemala. Traseu nu a fost deloc unul ușor, mai ales că zonele sunt extrem de periculoase. Unele străzi au fost în permanență patrulate de trupe speciale, iar asta din cauza luptelor care se dau constant între carteluri. Paza sporită le-a dat un sentiment de disconfort concurenților, dar nu i-a defocusat.

S-a aflat cine sunt cele trei echipe din semifinala „America Express”. Echipele care luptă pentru 30.000 de euro Colaj Substantial

„America Express” este plină de surprize

Echipele au luptat pentru a ajunge mereu primele la Irina Fodor și pentru a pune mâna pe imunități, jokeri și avantaje. Însă, așa cum prevede regulamentul, echipele sunt eliminate una câte una, în funcție de performanțele lor de pe traseu. La final, marea bătălie se dă între cele mai bune. Și, ca de obicei, se pare că nici bine nu a început emisiunea, că deja se știu semifinaliștii.

Potrivit paginii de Instagram „Viperele Vesele”, se pare că cei care se vor lupta pentru marele premiu sunt nimeni alții decât Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu, Andreea Bălan, Andreea Antonescu și Cătălin Bordea cu Nelu Cortea. Momentan, deși a trecut abia o etapă, cele trei echipe se descurcă de minune și ocupă primele poziții în clasament. Ce ne va rezerva „America Express” pe parcurs, rămâne de văzut.