Andreea Bălan a luptat cu toate armele pe „Drumul Aurului”.

Andreea Bălan este una dintre cele mai ambițioase vedete. Atunci când i se pune pe masă un proiect ambițios precum „America Express”, artista are un singur gând. Și anume, acela de a veni cu victoria acasă. Din cele mai recent declarații ale sale, fanii sunt de părere că aceasta a scăpat porumbelul.

Andreea Bălan a plecat în aventura vieții sale alături de cea mai bună prietenă. Andreea Antonescu a însoțit-o pe jurata de la „Te cunosc de undeva” și au făcut o echipă pe cinste. Ambele sunt două pietre tari, însă, atunci când sunt puse în aceeași conjunctură, se completează de minune. Pe „Drumul aurului”, probele le-au testat limitele la maxim și doar cei mai puternici au putut rezista.

Andreea Bălan s-a descurcat de minune, cel puțin, asta reiese din primele etape difuzate la TV. Vedeta nu se lasă doborâtă de nimic și, oricât de greu i-ar fi, mereu găsește motivația să meargă mai departe. Într-un interviu acordat de curând, aceasta a recunoscut că o singură slăbiciune a făcut-o să dea înapoi de câteva ori.

Andreea Bălan s-a dat de gol că a câștigat „America Express”. Declarațiile care i-au pus pe fanii emisiunii pe gânduri
Social media

Andreea Bălan este de neoprit

Cei care o urmăresc în online pe Andreea, știu foarte bine că aceasta are o conexiune extrem de puternică cu fiicele ei. Niciodată nu lipsește prea mult de acasă de lângă ele. Inclusiv în vacanțe, aceasta face tot posibilul pentru a le lua pe cele mici cu ea. De data asta, acest lucru nu a fost posibil, așa că a intervenit dorul.

Oricât de puternică și ambițioasă ar fi, Andreea Bălan are două mari slăbiciuni, pe nume Ela și Clara. Pe „Drumul Aurului”, de dorul lor, vedeta a fost tentată să ajungă la capătul puterilor. Din fericire, a fost mult mai puternică decât caruselul de emoții și trăiri. Andreea nu doar că nu a renunțat la competiție, dar, se pare, că ar fi pus mâna și pe marele trofeu.

„De vreo două ori am vrut amândouă să venim la fetițele noastre. Apoi, ne-am motivat și am zis să nu-i lăsam pe alții să câștige.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.