Artista a plecat în vacanță alături de fiicele ei

Andreea Bălan s-a întors recent dintr-o călătorie, iar acum a plecat în alta. De data aceasta, vedeta și-a dus fiicele într-o vacanță tocmai în Dubai. Cântăreața nu s-a uitat deloc la bani atunci când a ales locația în care s-a cazat alături de micuțele ei, Ella și Clara.

Andreea Bălan a ales un hotel de top

Social media

Andreea Bălan a lăsat în urmă vremea capricioasă din România și a plecat la plajă în Dubai. Alături de vedetă sunt și fiicele ei. Pentru locația în care s-a cazat, vedeta a avut se pare câteva pretenții. Drept dovadă, artista a ales unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Dubai. Este vorba despre Versace Pallazo Dubai. Numai o noapte de cazare depășește suma de 2000 de lei de persoană.

Andreea se bucură din plin de soare, plajă, piscină și multă relaxare împreună cu micuțele ei. Vedeta este extrem de activă pe Instagram chiar dacă de află în vacanță.

S-a întors dintr-o călătorie „de suflet”

Andreea Bălan a fost recent în India într-o călătorie de descoperire a sinelui. Vedeta a fost cazată în centrul condus de sadghuru, unul dintre cei mai renumiți yoghini. Este recunoscut și ca public speaker despre mediu, natură, conexiunea omului cu pământul. Andreea Bălan l-a descoperit recent însă s-a declarat cucerită de fenomenul pe care acesta l-a creat la nivel mondial. Mii de oameni din întreaga lume merg să îl cunoască și să urmeze îndrumările lui.

Andreea  Bălan nu a fost singura vedetă care a călătorit până în India pentru întâlnirea cu Sadghuru. În aceeași perioadă și Loredana Groza a optat pentru același lucru.

Este urmărită în această perioada la Asia Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt în această perioadă urmărite în cadrul Asia Express. Deși filmările s-au încheiat de ceva timp, emisiunea are succes în rândul telespectatorilor.

Cele două membre ale trupei „Andre” se numără printre preferatele publicului.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.