Află noi detalii despre reality show-ul „Survivor România”.

Veste bună pentru fanii emisiunii „Survivor”! S-a dat startul înscrierilor pentru sezonul cu numărul doi ce va fi difuzat la PRO TV.

CITEȘTE ȘI – Pariu că nu știa asta! „Domul Dan” de la „Survivor” este ofițer în marină. Cum a ajuns Daniel Pavel în televiziune

Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, care îi invită pe doritori să nu stea pe gânduri și să completeze formularul de înscriere pentru a face parte din noul sezon al emisiunii.

Echipa emisiunii „Survivor” se pregătește pentru sezonul cu numărul doi

Sursa: Social media

„Până la noul sezon, curajoșii care vor lua startul sunt așteptați la casting. „Națiune Survivor România, pentru următorul sezon al show-ului tău de spirit tare și suflet mare a venit momentul să-ți spun: e cu acum sau niciodată!

Dacă vrei să convertești adrenalina unică de spectator în șansa reală de jucător în arena dominicană, Survivor are pentru tine casting-ul mai mult decât deschis.
Aplică AICI pe survivor.protv.ro, că ne vedem ACOLO, la Survivor România” declară Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor” a acordat un interviu în care a dezvăluit ce făcea într-o zi în care avea filmări pentru reality show-ul difuzat la PRO TV.

„Ziua mea începea la 6:30 ora locală şi întotdeauna, cel puţin după prima lună, făceam o alergare pe lângă o potecuţă şi apoi câteva de exerciţii fizice. Am încercat să evit partea de sală. Traseele erau destul de aproape de locuinţa mea şi primeam cu o seară înainte locul unde să mergem. Traseul, în detaliu, nu îl ştiam. Aflam la faţa locului toate detaliile. 

 Filmările de la Consiliu erau cu o altă dinamică, trebuia să intrii într-o altă stare. Târziu spre 9, 10 seara se termina ziua. Aveam zile şi de 10 ore liniare.”a declarat Daniel Pavel, potrivit paginademedia.ro

Vă reamintim faptul că, înainte de a fi difuzat la PRO TV, show-ul „Survivor” a putut fi urmărit la psotul de televiziune Kanal D.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.