În 2020, Meghan Markle și prințul Harry au luat prin surprindere coroana britanică după ce au anunțat că renunță la titlul lor. Cu toate acestea, acest lucru i-a ajutat pe foștii membri ai familiei regale să acumuleze o avere impresionantă.

Meghan Markle și prințul Harry au avut tot felul de afaceri de când au decis să părăsească familia regală britanică. După ce au renunțat la titlul regal, prințul și fosta actriță s-au apucat de treabă. Au creat mai multe podcast-uri, programe de televiziune și au publicat mai multe cărți. Aceste afaceri le-au permis să-și mărească averea.

Recent, prințul Harry și-a lansat cartea de memorii „Spare”. Pentru acest volum, Harry a primit un avans în valoare de 20 de milioane de dolari. Această carte a devenit una dintre cele mai bine vândute cărți la nivel mondial. S-a vândut în peste 1,4 milioane de exemplare în prima zi de apariție.

Este o carte foarte controversată. În acest volum,  prințul vorbește deschis despre toate faptele și evenimentele care l-au determinat să aibă această ruptură totală cu familia regală.

Sursa: Social media

Anul trecut Meghan Markle și Prințul Harry au lansat serialul-document „Harry și Meghan” pe Netflix. Ducele și ducesa au semnat un contract de aproximativ 100 de milioane de euro în 2020. Pentru a nu fi lăsați pe dinafară, ducele și ducesa au semnat și un contract cu Spotify. Se spune că ar valora între 15 și 25 de milioane de dolari.

La cât se ridică averea lui Meghan Markley și a Prințului Harry după ce au părăsit familia regală?

Averea celor doi se datorează tuturor acestor afaceri și contracte semnate de-a lungul acestor trei ani. Potrivit informațiilor din presă, averea ducelui și a ducesei se ridică la 135 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, această cifră a crescut de-a lungul anilor, datorită succesului mare pe care l-au avut în ultimele luni, când serialul Netflix a devenit unul dintre cele mai vizionate de când a fost adăugat în catalogul platformei de streaming. Ca să nu mai spunem că, în 2021, Meghan Markle a publicat o carte ilustrată pentru copii care și a primit un avans de 618.000 de dolari.