Reclamă
Reclamă

La o săptămână după ce prințul Harry și-a publicat  „Spare”, în care a dezvăluit mai multe detalii despre coroana britanică, publicația s-a vândut deja în puțin peste o jumătate de milion de exemplare în Marea Britanie.

În această carte a dezvăluit chiar și adevăratele motive care au dus la cearta dintre soția sa, Meghan Markle, și Kate Middleton.

Înainte de cearta care a sfârșit prin a rupe relația bună pe care o aveau Meghan Markle și Kate Middleton, soțiile celor doi prinți de Windsor aveau o relație bună și apropiată. Pe internet există înregistrări care arată că amândouă se bucurau să petreacă timp una în compania celeilalte. Cu toate acestea, după o vreme, această relație a sfârșit prin a se rupe. Acest lucru a dus și la o rivalitate între Prințul Harry și fratele său William.

Adevăratele motive din spatele dușmăniei dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Sursa: Social media

Relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle timp de mulți ani a fost foarte bună. Prințesa de Wales a spus că soția Prințului Harry a fost pentru ea o soră, sora pe care nu a avut-o niciodată. Totuși, această relație bună s-a încheiat. Harry este cel care dezvăluie adevăratele motive ale disputei dintre soția sa și soția fratelui său William.

Reclamă

Meghan Markle a declarat că între ea și Kate Middleton a existat o mică ceartă. S-a întâmplat chiar înainte de nunta ei cu Prințul Harry. Această ceartă a fost cea care a cauzat această separare. Prin urmare, a pus capăt relației bune care exista între ele. Potrivit lui Harry, adevăratele motive ale certei au mai mult de-a face cu unele neînțelegeri și cu felul de a fi al fostei actrițe.

În primă instanță se spusese că Meghan ar fi fost de vină pentru această ceartă cu Kate. Prințul Harry indică faptul că soția prințului William a fost cea care a stricat relația. Potrivit memoriilor Ducelui, acesta dezvăluie că Kate i-a trimis un mesaj lui Meghan pentru a-i spune că au existat unele probleme cu rochiile fetelor pentru nunta lui Markle cu Harry.

Din această cauză, Meghan Markle a avut o reacție care nu i-a picat bine lui Kate Middleton. Din acel moment, Meghan a fost catalogată drept o persoană nepoliticoasă și impertinentă.

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro