Celebrul cântăreț, Culiță Sterp, are probleme mari cu legea! Au ieșit la iveală informații șocante despre artist. 

UPDATE Culiță Sterp nu a omorât un om în urmă cu șase ani. Informațiile apărute în spațiul public sunt false. Este vorba despre un alt bărbat pe nume Nicolae Sterp. Mai multe detalii AICI.

Știre inițială

În urmă cu aproape o lună, Culiță Sterp a provocat un accident grav în Cluj. Cântărețul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise și conducea cu o viteză de nedescris. Într-o filmare apărută în social-media se vede cum bolidul condus de Sterp trece pe roșu și intră într-un alt autoturism care conducea legal.

Mai mult decât atât, după ce a provocat accidentul, Culiță Sterp nu s-a obosit să vadă dacă șoferul celuilalt autoturism este în regulă. Cântărețul a fugit de la locul accidentului, însă a fost găsit la scurt timp de polițiști, ascuns într-o toaletă ecologică.  

Noi detalii șocante despre Culiță Sterp

Judecătorii au considerat că bărbatul nu reprezintă un pericol public, așa că l-au plasat sub control judiciar. Se pare, însă, că multe lucruri nu sunt știute despre cântăreț. Culiță Sterp nu ar fi la primul accident grav. Ce este foarte grav, este că în anul 2016 ar fi omorât un om din cauza neatenției sale. 

În urmă cu șase ani, Culiță Sterp ar fi adormit la volan și ar fi omorât un bărbat. Fiul acestuia a vorbit despre tot ceea ce s-a întâmplat în anul 2016, la Observator. Potrivit bărbatului, Culiță Sterp ar fi adormit la volan, ar fi intrat pe contrasens și ar fi lovit o mașină în care se aflau doi bărbați. Șoferul mașinii a scăpat nevătămat, însă pasagerul din dreapta a murit. Se pare că familia Sterp ar fi încercat să îi cumpere libertatea artistului. 

S-a aflat adevărul despre Culiță Sterp! Artistul ar fi omorât un om în 2016: Ce a făcut familia cântărețului este șocant
Social media

Familia Sterp a încercat să îl mituiască pe fiul decedatului

„Am primit un apel de la şoferul dubei cu care a fost tata şi a zis că tatăl şi fratele lui Culiţă sunt la Reşiţa, la mine in staţia de autobuz, şi să cobor că ei vor să stea de vorbă cu mine. Am ajuns să discut cu tatăl lui Culiţă, care mi-a zis în felul următor: ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Nimic nu îl mai poate aduce pe tatăl tău înapoi, eu sunt conştient de asta, dar hai să ne înţelegem cumva să nu facă copilul meu puşcărie. Şi eu i-am zis, domnule, nu mai e nimic de discutat. Trebuie să plătească pentru ce a făcut şi nu am ce să discut. Și aia a fost tot, am închis telefonul.”, a declarat fiul victimei din accidentul produs de Culiță Sterp în anul 2016, potrivit observatornews.ro.

Culiță ar putea fi condamnat la închisoare cu executare

În anul 2020, instanța a hotărât ca bărbatul să fie supravegheat timp de trei ani, adică până în anul 2023. Se pare că Sterp nu a ținut cont de acest lucru și a încălcat din nou legea anul acesta, în Cluj. Fiindcă a săvârșit o nouă infracțiune în perioada termenului de încercare, va duce la revocarea suspendării și executarea pedepsei.  

Mai clar, la condamnarea anterioară, din 2020, se va adăuga și cea din prezent. Culiță Sterp riscă să fie condamnat la închisoare cu executare.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.