Ruxi este una dintre vedetele care păstrează legătura cu fanii ei.

Deși a trecut ceva timp de când nu a mai fost văzută pe micile ecrane, blondina este prezentă în online. Și, tot acolo, le-a povestit urmăritorilor și cea mai recentă pățanie a ei.

Ruxi nu se ferește niciodată să spună lucrurilor pe nume. Câștigătoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este cunoscută în online datorită sarcasmului și a ironiei, dar nu duce lipsă nici de sinceritate. De multe ori, s-a amuzat pe seama colegilor de breaslă și a râs de influenceri și de tabieturile lor. Însă, aceasta stă foarte bine și la capitolul autoironie și se distrează foarte des alături de fanii ei.

Recent, Ruxi nu s-a mai putut abține și s-a filmat în parcarea unui mall din Capitală. Vedeta a vrut să îmbine utilul cu plăcutul și a ales să lase mașina la încarcat în timp ce își făcea cumpărăturile. Toate bune și frumoase, doar că planul nu a funcționat așa cum se aștepta. Iar asta pentru că tehnologia i-a cam dat bătăi de cap.

Ruxi, probleme cu tehnologia. Ce a pățit vedeta, în timp ce voia să își încarce mașina electrică
Captură de ecran

Ruxi a făcut haz de necaz

Influencera a crezut că încărcarea unei mașini electrice este floare urechi, dar se pare că nu a fost chiar așa. În momentul în care a conectat mașina la stația de încărcare, vedeta a observat că ceva nu funcționează. Niciunul dintre cardurile pe care le avea la ea nu funcționa. Initial, a crezut că este defectă stația, așa că a mutat mașina la toate stațiile existente.

După ce a încercat toate cardurile, dar fără succes, lui Ruxi i s-au aprins beculețele. Vedeta și-a amintit că mașina vine la pachet cu un card care se folosește special pentru a încărcare. Deși i s-a părut amuzantă întâmplarea, Ruxi a ales să povestească asta pentru ca fanii ei să nu treacă prin ce a trecut ea.

@rux.si.opulenta #fyp ♬ original sound – RUXI