Reclamă
Reclamă

Anul acesta, Ruxi a decis să își învingă cel mai mare adversar. Și anume, pe ea însăși. Vedeta a spus „da” provocării de a pleca în Republica Dominicană la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. La fel ca și restul concurenților, Ruxi a avut fricile ei, însă, la final, a aflat că este mai puternică decât își imagina. 

Ruxi este una dintre cele mai urmărite influencere din online. Vedeta a dat lovitura pe vremea când online-ul nu era atât de bine sedimentat la voi. Atunci, împreună cu Creața avea proiectul LikeOne. Fetele creau scurte momente de satiră care ajungeau virale instant. Milioanele de vizualizări s-au tradus în faimă și bani, însă proiectul nu a avut o viață prea lungă.

Imediat după destrămarea proiectului, fiecare a mers pe drumul ei. În timp ce Creața și-a găsit pasiunea în bucătărie, Ruxi a rămas să facă senzație pe plan actoricesc. Însă, la un moment dat, bruneta s-a gândit să iasă din zona ei de confort și să accepte mai multe provocări. Prima dintre ele a fost cea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, competiție pe care a și câștigat-o.

Câți bani a primit Ruxi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Vedeta și-a rotunjit conturile considerabil
Captură de ecran

Ruxi este o femeie independentă financiar

După, a urmat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Din păcate, aici, parcursul ei nu a fost la fel de lung ca cel de la Kanal D. Și asta nu pentru că nu ar fi făcut față, ci pentru că a ales să cedeze locul ei bunei sale prietene, Anisia Gafton. Cu alte cuvinte, Ruxi poate spune că indirect, i-a dat Anisiei coroana de „regina junglei”.

Reclamă

Așa cum au precizat de la început Adela și Cabral, competiția nu a avut o miză financiară. În schimb, Anisia a recunoscut că a primit bani în urma participării ei la emisiune, bani care nu au fost deloc puțini. Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Ruxi. Vedeta nu a dat suma exactă, dar a dat de înțeles că acum poate da oricând cu cardul, fără să se uite la sumă.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro