Reclamă
Reclamă

Încurcate sunt căile dragostei, asta ar putea spune Ruxi. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost descusută de secrete și nu a fugit de adevăr. În ciuda faptului că nimeni nu se aștepta, se pare că vedeta a avut o aventură cu unul dintre colegii ei din proiectul de la PRO TV. 

Ruxi este o persoană extrem de sinceră și asumată, dar nu vorbește prea des despre viața ei personală. Singura relație pe care a adus-o în fața publicului a fost cea din cartea „Intoxicată”. Vedeta pregătește și volumul doi, însă, până atunci, a ales să facă niște declarații la care nu se aștepta nimeni.

În online și din descrierile pe care și le face singură, Ruxi pare o persoană foarte pretențioasă și foarte greu de mulțumit de către bărbați. Aceasta are pretenții de la cel de lângă ea și, tocmai de aceea, este văzută mai mult singură decât cu cineva. Ei bine, se pare că unul dintre concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” i-a picat cu tronc.

Ruxi a avut o aventură cu un coleg de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Nu, nu este vorba despre Cristi Mitrea!
Captură de ecran

Ruxi, primele detalii despre trecutul ei amoros

Pe parcursul competiției, aceasta s-a tachinat destul de mult cu Cristi Mitrea. Colegii lor, din ambele tabere au crezut că între ei se înfiripă ceva. Ruxi a susținut mereu că a fost vorba doar despre o strategie pentru a o oftica pe Mara. Ieșiți din competiție, Ruxi și Cristi s-au mai întâlnit, însă în calitate de prieteni.

Reclamă

Ei bine, vedeta a avut o aventură cu un personaj extrem de îndrăgit din junglă. Deși, poate, pare greu de crezut, lui Ruxi i-a picat cu tronc nimeni altul decât Sali Levent. Vedeta nu a avut nicio problemă în a recunoaște asta, mai ales că nici Sali nu are o problemă cu asta. Chiar dacă nu a precizat cu exactitate când s-a întâmplat asta, mulți cred că este vorba de acum 10 ani.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro