Ruxi și Viviana nu au fost rivale doar în fața camerelor de filmat.

Nu mai este niciun secret faptul că Ruxi și Viviana Sposub nu rezonează deloc. Comedianta și iubita lui George Burcea s-au transformat din prietene în rivale, iar asta este mai mult decât evident. Și, în timp ce Viviana face ravagii în America, Ruxi aruncă cu noroi în ea, în țară.

Ruxi și Viviana au fost puse, de-a lungul timpului, în fel de fel de ipostaze, care mai de care mai tensionate. Cele două au participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”, acolo unde săbiile s-au ascuțit mai mult ca niciodată. Deși iubita lui Burcea a intrat mult mai târziu în competiție, se pare că a avut suficient timp cât să o agite pe rivala sa.

Ruxi a fost asumată de la început. Ba chiar a recunoscut că nu poate rezona deloc cu Viviana. Cele două au fost mult timp împreună, însă, acum, au devenit rivale. Vedetele s-au certat încă de pe vremea când actuala iubită a lui George Burcea era împreună cu Ionuț Rusu.

Ruxi nu a îngropat secureaz războiului. Ce cuvinte dure a spus la adresa Vivianei Sposub
social media

Ruxi nu are cuvinte de laudă la adresa Vivianei

Totuși, Viviana pare că a închis acel capitol și nu a mai aruncat deloc paie pe focul mocnit dintre ea și Ruxi. În schimb, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a procedat fix invers. Se pare că aceasta abia așteaptă ca cineva să îi arunce la fileu subiectul „Viviana” pentru a arunca cu cele mai dure cuvinte în ea.

În timp ce iubita lui George Burcea a atras toate privirile pe covorul roșu din America, Ruxi a fost extrem de tranșantă cu ea. Provocată de Măruță să o descrie pe rivala ei în câteva cuvinte, prietena Anisiei nu a stat prea mult pe gânduri.

„Parșivă, nu prea are educație suficientă. E o fată frumoasă, sociabilă și nu știe să se îmbrace.”

Momentan, Viviana nu a reacționat la vorbele dure ale lui Ruxi și, cel mai probabil, nici nu o va face. Vedeta s-a obișnuit cu astfel de tensiune și așteaptă ca apele să se liniștească de la sine.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.