Viviana Sposub trăiește cea mai frumoasă periodă din viața ei alături de George Burcea.

În urmă cu câteva săptămâni, Viviana Sposub anunța că are planuri mărețe pentru finalul acestui an. Șatena și-a luat partenerul de viața și a plecat departe de lumea mondenă a Capitalei. Cei doi s-au mutat în Los Angeles, iar aerul de America pare că îi prinde foarte bine Vivianei.

Viviana Sposub a cochetat ani la rând cu televiziunea. Fie că a fost în ipostaza de prezentatoare sau de concurentă la anumite emisiuni, iubita lui Burcea a fost mereu prezentă pe micile ecrane. După ce a ratat marele premiu de la „Bravo, ai stil!”, Viviana a primit o propunere de nerefuzat din partea turcilor de la Kanal D.

Iubita lui George Burcea a prezentat, timp de un sezon, singura emisiune matinală a postului. Din păcate, audiențele nu au fost deloc pe măsura așteptărilor. Tocmai din acest motiv, cei din conducere au decis să renunțe la format. Gurile rele au susținut că Viviana a fost văzută cu ochi răi și din cauza lui George care o vizita constant la filmări.

Viviana Sposub, primele imagini din Los Angeles. Cât are de gând iubita lui Burcea să stea peste Ocean
social media

Viviana Sposub a renunțat la celebritatea din țară

Ei bine, între timp, lucrurile s-au schimbat. Viviana Sposub a renunțat, pentru moment, la televiziune și a luat drumul Americii. Pentru că își iubește enorm partenerul, șatena a decis să îl însoțească în una dintre cele mai importante excursii ale sale.

Așa cum știu fanii deja, George Burcea a jucat în filmul „Wednesday”, o producție internațională. Filmul va avea premiera pe 23 noiembrie, așa că actorul a decis să își facă apariția pe covorul roșu alături de frumoasa lui iubită.

Cei doi nu au spus exact cât timp vor sta în Statele Unite ale Americii, dar se pare că Viviana s-a integrat de minune. Vedeta a postat deja primele imagini din Los Angeles, iar fericirea se poate citi pe chipul ei. Fanii vedetei speră să fie vorba doar de o excursie prelungită și că o vor mai vedea în proiecte autohtone.

 

@viviana.sposubVă salut din Los Angeles!🇺🇸🥹

♬ original sound – ㅤ

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.