Deli nu vorbește prea des despre viața ei personală, Ruby este în măsură să dea sfaturi celor aflați la început de drum.

Ruby este una dintre vedetele veterane ale showbizului. Artista a fost mereu în atenția publicului avid să știe cât mai multe despre viața ei personală. Dacă pe scenă este excentrică și dă tot ce are pentru spectacol, când vine vorba de viața privată, Ruby are anumite limite.

Ruby are una dintre cele mai longevive relații din lumea mondenă. Artista se iubește de mai bine de 10 ani cu dansatorul Robert. Fără doar și poate, între cei doi a fost chimie din prima. Totuși, după atâta timp, cel mai greu este să menții flacăra aprinsă într-o relație. Ei bine, nu și pentru Ruby.

Focoasa brunetă poate spune că este foarte norocoasă atunci când vine vorba de planul amoros. Robert este mereu lângă ea și este fix jumătatea care o completează perfect. Cei doi sunt ca Ying și Yang, iar asta a fost vizibil cel mai mult pe parcursul competiției „Asia Express”.

Ruby a recunoscut. Care sunt secretele unei relații de durată
Facebook

Ruby nu se vede în rochie de mireasă

De atunci, cei doi nu prea s-au mai afișat împreună. Ruby postează foarte des pe Instagram, însă în ultima perioadă, nici vorbă de prezența la Robert. La evenimentul recent de lansare al celei mai noi piese semnate de artistă, acesta a răspuns uneia dintre cele mai mari curiozități.

Da, Ruby formează, în continuare, un cuplu cu Robert. Cei doi nu s-au despărțit ci, din contră, se înțeleg mai bine ca niciodată. Momentan, niciunul dintre ei nu are de gând să devină părinți prea curând. Ba mai mult, sunt foarte mulțumiți cu statutul lor de acum și cu faptul că au grijă de animăluțele lor.

Cu o relație de peste un deceniu, lui Ruby nu îi este frică să le dea sfaturi și celor „mai mici”. Pentru artistă, cel mai mult, într-un cuplu contează ca ambii parteneri să fie pe aceeași frecvență de undă, din toate punctele de vedere.

„Cred că fiecare trebuie să accepte nebunia celuilalt, să știi să faci împăcarea dulce și să vă bucurați de viață împreună.”

@florentina_vaida #vaidaflorentina #duetto #foryou ♬ suono originale – Vaida

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.