Pe vremea când nu stingea lumina bărbaților, Ruby era o puștoaică obișnuită, mult mai băiețoasă decât este acum.

Din când în când, lui Ruby i se face dor de perioada în care nici visa că va ajunge celebră. Și, tocmai pentru astfel de momente, există albumele cu amintiri. „Rubina” deschide destul de des sertarul cu nostalgii pentru fanii ei, iar acesta este unul dintre momentele lor preferate.

Ruby este una dintre cele mai sincere și transparente vedete de la noi. Artista nu s-a ascund niciodată după deget dacă a avut ceva de spus, indiferent dacă adevărul ei putea sau nu răni pe cineva. Urmăritorii artistei știu că aceasta stă cel mai bine la capitolul autoironie, iar Instagram este locul perfect pentru așa ceva.

Din când în când, lui Ruby îi place să le arate fanilor poze din copilăria ei. Printre imaginile senzuale cu care îi răsfață zilnic, iubita lui Robert mai postează și imagini de pe vremea când nu era persoană publică. Vedeta arată la fel de bine, dar, pe atunci, nici nu se punea problema de operații estetice.

Ruby poate fi sexy și fără haine de brand

De când a devenit faimoasă, Ruby a înțeles că trebuie să lucreze constant la imaginea ei de artistă. Fiind în lumina reflectoarelor mai mareu, aceasta a fost nevoită să facă îmbunătățiri care să o mulțumească. Bruneta a trecut de câteva ori pragul cabinetului estetician, iar rezultatele au fost uimitoare.

Acum, Ruby pune inima pe jar fanilor și este mai sexy ca niciodată. Artista primește non-stop complimente legate de felul în care arată și își surprinde mereu urmăritorii cu ținute care lasă cât mai mult la vedere.

Totuși, înainte de a avea acces la astfel de „artificii” de înfrumusețare, Ruby arăta ca orice adolescentă de liceu. Artista a postat o imagine în care apare în sala de clasă, îmbrăcată modest, fără niciun brand pe ea. Stilul era absente pe vremea aia, iar hainele erau combinate într-un mod haotic.

Ținuta lui Ruby a culminat cu o eșarfă roșie care nu are nicio legătură în acea combinație.Imaginea a stârnit multe nostalgii, inclusiv pentru fanii ei cărora nu le-a venit să creadă că Ruby și-a asumat o astfel de poză.

Cum arăta Ruby pe vremea când era în liceu. Artista este de nerecunoscut
Instagram
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.