Blondina s-a căsătorit cu Ionuț, bărbatul alături de care o fetiță.

Zi importantă pentru Roxana Vașniuc! Blondina și-a unit destinele cu Ionuț, în brațele căruia și-a găsit fericirea în urmă cu aproape 10 ani. Evenimentul se anunță unul de-a dreptul fastuos. Cu toate acestea, să nu uităm că Roxana Vașniuc și cel care i-a devenit soț sunt nașii de cununie ai cuplului Armin Nicoară – Claudia Puican. Cei doi artiști se căsătoresc tot astăzi, iar ceremonia a avut loc după ce Roxana Vașniuc și Ionuț au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu. 

Roxana Vașniuc a strălucit în cea mai importantă zi

Blondina s-a ocupat ca evenimentul să iasă așa cum doar în povești vezi. Nunta a avut loc în Timișoara, oraș în care cei doi s-au căsătorit religios.

Roxana Vașniuc și Ionuț au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor în fața ofițerului de stare civilă la finalul săptămânii trecute. După o relație de 10 ani, dar și un copil, cei doi s-au căsătorit astăzi,

( CITEȘTE ȘI: Roxana Vașniuc și Armin Nicoară, nuntă în aceeași zi. Blondina a vorbit despre eveniment )

Roxana Vașniuc a spus cel mai hotărât „Da” din viața ei. Cum arată rochia aleasă pentru ziua cea mare. FOTO
Instagram

Și cum la o nuntă toții ochii sunt îndreptați către mireasă, Roxana Vașniuc a ales o ținută în care a strălucit…la propriu. Superstițioasă din fire, blondina și-a dorit ca soțul ei să nu vadă rochia înainte de ziua nunții.

Rochia aleasă de Roxana Vașniuc este în stil prințesă, cu broderie, dar și multe pietre în partea de sus. Ținuta a fost completată de mânecile cu volum, de o pereche de cercei în aceeași nuanță, dar și de un buchet din flori galbene și roz.

În centrul atenției a fost și fiica celor doi. Micuța Rose Marie a purtat o rochie în aceeași nuanță cu cea a mamei sale. Roxana Vașniuc a postat mai multe imagini pe contul personal de Instagram, iar într-una din fotografii, apare împreună cu fiica sa.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.