Roxana Vașniuc a dezvăluit că va face nunta cu alesul inimii ei în aceeași zi cu Armin Nicoară și Claudia Puican. Blondina a oferit detalii despre marele eveniment. Iată ce a mărturisit despre inelul pe care l-am primit de la partenerul ei. 

Evenimentele s-au suprapus

Roxana Vașniuc trăiește o frumoasă poveste e dragoste alături de partenerul ei, iar acum este pregătită să facă pasul cel mare. Vedeta a dezvăluit că că va face nunta în aceeași zi cu Armin Nicoară.

Toată lumea credea că Armin Nicoară și Claudia Puican, finii Roxanei Vașniuc, s-au căsătorit în Turcia. Însă cei doi au dezvăluit atunci când s-au întors că petrecerea a fost de logodnă. Vedeta a dezvăluit că va face nunta în aceeași zi cu artistul, potrivit antensatars.ro.

Roxana Vașniuc a ținut să precizeze că data nunții nu a fost momentan stabilită cu exactitate. Totul depinde de Armin Nicoară și de Claudia Puican, mai ales pentru că aceștia sunt foarte ocupați cu evenimentele.

„A început numărătoarea inversă. Data nu o știu nici eu, depinde de finii noștri. (…) Au avut foarte multe evenimente Armin Nicoară și Claudia în această perioadă.

Au zis că pot căuta o dată. Să vă zic ceva în premieră. Vom face amândouă cuplurile nunta în aceeași zi, cununia. La fel și la starea civilă, că nu știu exact, nu am stabilit”, a declarat Roxana Vașniuc.

Roxana Vașniuc și Armin Nicoară, nuntă în aceeași zi. Blondina a vorbit despre eveniment Arhivă presă

Ce a spus blondina despre inelul de logodnă

Roxana Vașniuc a mărturisit că a primit inelul de logodnă din partea bărbatului care i-a cucerit inima de foarte multă vreme. Cu toate astea, vedeta a ținut să precizeze că nu îl poartă, dar îl păstrează acasă.

„În viață nimic nu este întâmplător. Inelul mi l-a dat de foarte multă vreme. A zis că e momentul să reînnoiască întrebarea. Nu prea îl port, nu prea port bijuterii, dar îl am acasă. Nu l-am pierdut, nu l-am vândut”, a adăugat vedeta.