Romanița Iovan a vorbit deschis despre cele mai grele momente din viața ei, printre care și moartea fostului soț, regretatul pilot Adrian Iovan, care a decedat în 2014. Avionul pilotat de Adrian Iovan s-a prăbușit în Munții Apuseni. 

Creatoarea de modă a făcut mărturisiri dureroase despre tatăl fiului său, Adrian Iovan. Ea a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre fostul său soț, mort în anul 2014, în urma unui accident aviatic.

Romanița Iovan, dezvăluiri dureroase la aproape 8 ani de la moartea lui Adrian Iovan

Romanița și Adrian Iovan erau divorțați din anul 2008, însă moartea bărbatului a marcat-o profund. Cel mai greu i-a fost să-i spună băiatului său că tatăl lui a murit. De abia acum, la aproape opt ani de la incident, Romanița a avut puterea să povestească detaliat despre tragedie, dar nu și-a putut ascunde lacrimile.

“A fost un moment foarte, foarte complicat pentru mine, mai ales că am fost și indusă în eroare de bulibășeala aia îngrozitoare în care s-a aflat statul român: că toată lumea e în viață, că au fost găsiți, că nimeni nu a pățit nimic. Au transmis pe tv că totul e ok și Albert s-a culcat cu gândul că tatăl lui e ok și că îi desparte doar distanța din pădure până acasă. La scurt timp, a venit un telefon de la unul dintre medicii din avion, care nu a putut să facă mai nimic sau nu știu ce să zic, nu vreau să comentez, să-mi spună că cei din Colegiul Medicilor s-au gândit să-i dea o diplomă lui Albert pentru tatăl lui. 

I-am explicat cât am putut, pe înțelesul lui de la șapte ani. Atunci am fost cea mai puternică din lume, așa m-am considerat. Mi-am găsit o forță pe care nu credeam că o am. Când i-am zis că a murit ca un erou, că are un tată erou, am observat că are o forță în el mai mare decât mine și oricare altă persoană”, a declarat designerul de modă, la PRO TV.

Romanița Iovan a pierdut o sarcină

Romanița Iovan a vorbit și despre episodul șocant petrecut în 2005. Adrian Iovan a împușcat mortal, în toiul nopții, un bărbat care intrase în casa lor din cartierul Primăverii.

„A fost cel mai negru capitol din viața mea. Cred că m-am reinventat cu acea ocazie. Am primit sute de scrisori, unele de susținere și altele cu amenințări din pușcărie. La un moment dat, aproape că ajunsesem să-mi doresc ca cei care mi-au denigrat familia să pățească ce am pățit și eu. Atât de greu încercată am fost. În acele zile am pierdut o sarcină. Dacă nu se întâmpla, Albert nu se năștea. Eu am descoperit că sunt însărcinată chiar cu câteva zile înainte. Uite cum a fost să fie, că a trebuit să se nască Albert”, a mai conchis vedeta.

În prezent, Romanița Iovan se iubește cu avocatul Iulian Gogan.