Pe vremea revoluției, Irinel Columbeanu și Romanița Iovan au avut o relație. Fostul milionar ar fi ajutat-o cu bani pe iubita lui, motiv pentru care ar fi ajuns să-și dezvolte afacerea. Aceste presupuneri au fost discutate chiar de către creatoarea de modă în cadrul unui interviu.

Au avut o relație încă din anul 1986, pe când fostul milionar era fiul lui Ion Columbeanu, iar Romanița Iovan se numea încă Ciolcan. Ion Columbeanu, tatăl lui Irinel Columbeanu era un om înstărit. La acea vreme el era șeful de protocol de la guvern. Fostul milionar era încă de pe atunci implicat în cercuri restrânse din lumea bună. Romanița Iovan se lansa atunci în lumea modei ca manechin și era foarte apreciată la centrul de creație UCECOM.

Arhiva

În presă au existat diverse discuții conform cărora, fostul milionar Irinel Columbeanu a fost cel care a ajutat-o pe să își întemeieze afacerile. Mai mult decât atât ar fi ajutat-o chiar și după ce s-au despărțit. În plus, i-ar fi oferit cadouri consistente creatoarei de modă de pe urma cărora a beneficiat.

A contribuit Irinel Columbeanu la averea Romaniței Iovan?

În cadrul unui interviu, Romanița Iovan a decis să vorbească despre acest subiect pentru a înlătura acuzațiile care i s-au adus. A declarat că niciunul dintre ei nu era foarte înstărit la vremea aceea. În timp ce locuia în chirie, fostul milionar reușea abia să-și cumpere o mașină modestă la vremea aceea. În ceea ce privește felul în care și-a început Romanița Iovan prima afacere, fostul manechin a declarat că familia a fost cea care a susținut-o în parcursul ei.

”Nimeni nu are o poză cu noi (n.red cu ea și cu Irinel Columbeanu). Toţi vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecţia financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casa, nici maşinile pe care le are acum, nici banii din conturi. Amândoi am pornit de la zero.

După Revoluţie, şi-a cumpărat tot o maşină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte. Stătea cu chirie, la ICRAL. Importurile de papucei (n.r. prima afacere a Romaniţei a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în business-ul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram de mult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piaţa Victoriei, dar eu am construit de la zero”, a declarat Romanița Iovan în cadrul interviului pentru revista Kamikaze.