Politicianul a rostit cuvinte grele legate de România, arătând cu degetul spre conducerea țării

   România are lipsuri în numeroase sfere de activitate, dar excelează în anumite sectoare. Este slab dotată ca infrastructură, dar acest lucru nu a împiedicat un număr uriaș de turiști să viziteze țara. Are numeroase lacune în agricultură, dar în domeniu are exporturi semnificative.

Salariile, sectorul energetic, sănătatea, comerțul, sportul, etc, toate au nevoie de îmbunătățiri. Cu toate acestea însă, țara merge mai departe. Un deputat german aruncă cu noroi în obrazul României.

Politicianul consideră că țara noastră nu are ce să caute în Europa

În Parlamentul European a fost analizată aderarea României în spațiul Schengen. De altfel și poziția Bulgariei a fost de asemenea pusă pe tapet. Dezbaterile au cuprins opinii pro și contra ale acestor schimbări. Un eurodeputat a prezentat cea mai dură poziție vizavi de țara noastră.

 

Citește și

Uniunea Europeană este îngrijorată de viitorul alegerilor parlamentare din Italia. Cine sunt marii favoriți

Acesta a comparat acid România cu Vestul Sălbatic. Mai mult, politicianul german a afirmat că România nu ar avea ce să caute în Uniunea Europeană.

Acesta susține că a fost prezent de mai multe ori în țara noastră, iar numeroase detalii despre aceasta l-au oripilat.

România, rușinea Europei?

Eurodeputatul Guido Reil, membru de extremă dreapta AfD a menționat cu tărie că România este un adevărat Vest Sălbatic al Europei. De altfel, politicianul a mai adăugat că Ucraina este mult mai evoluată decât țara noastră.

Guido Reil a arătat cu degetul inclusiv spre colegii lui din Parlamentul European. Acesta i-a întrebat retoric de ce nu au fost selectivi când au acceptat ca țara noastră să intre în UE.

Cum n-a fost nimeni atent când a aderat această țară la UE?”, a spus acesta.

Mesajul a fost recepționat ca fiind unul jignitor de către mai mulți oficiali prezenți la dezbateri.  Acesta a atras atenția și asupra infrastructurii, criminalității și corupției din România.

Rareș Bogdan a cerut în mod repetat ca țara noastră să fie primită în Schengen.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.