Reclamă
Reclamă

Dragostea este cu noi din momentul în care ne naștem și se manifestă în multe feluri. Nu-ți iubești copilul la fel cum îți iubești partenerul, un prieten sau un coleg de muncă. Cu toate acestea, fiecare dintre aceste tipuri de iubire este valabilă. 

În acest articol, ne vom concentra asupra celui de-al doilea fel, iubirea pe care o simți pentru un partener. Vrei să descoperi un ritual pentru a atrage acest tip de dragoste? Vă vom explica câteva dintre ele, astfel încât să îl puteți alege pe cel care se adaptează cel mai bine dorințelor dumneavoastră.

Sursa: Social media

Ritual cu poză

Acest ritual de a atrage dragostea este unul dintre cele mai populare. Ai nevoie de o poză cu persoanele pe care ai vrea să le unești în dragoste, câteva petale de iasomie, două semințe de fenicul, apă sfințită, o pungă dintr-un material roșu cu fir asortat, tămâie și două lumânări roșii. Noaptea, de preferință când luna este plină, aprindeți cele două lumânări și tămâia într-o cameră întunecată. Faceți cele două poze – acest lucru este ușor de făcut în zilele noastre datorită telefoanelor mobile și rețelelor de socializare. Puneți-le față în față, legați-le împreună cu sfoara și faceți trei noduri.

Concentrează-te și rostește cu voce tare această frază a ritualului „Noi doi avem puterea de a ne conecta”. Apoi, puneți imaginile și petalele în sac împreună și închideți-l. Acesta ar trebui să fie îngropat în grădina de acasă. Sau, dacă nu ai grădină, poate fi îngropat într-un ghiveci de flori care ar trebui să fie amplasat într-o altă încăpere decât cea în care s-a făcut ritualul.

Reclamă

Ritual cu lumânări

Este de la sine înțeles că lumânările posedă o mare magie care poate atrage atât energiile pozitive, cât și pe cele negative. Cu lumânări putem realiza si un ritual de dragoste foarte asemanator cu primul. Constă în așezarea a trei lumânări albe și una roșie împreună și legarea lor strâns împreună cu un șnur puternic , de preferință dintr-un material natural precum, bumbac, cânepă…. Între lumânări, vom plasa o hârtie cu numele nostru, cât și numele persoanei pe care tânjim pe ea. Mai întâi, aprindeți lumânările albe, apoi pe cea roșie și lăsați-le să se ardă.  Ce a mai rămas trebuie aruncat într-un loc în care curge apa.

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro