Adela Popescu l-a adus anul trecut pe lume pe cel de-al treilea băiețel. Vedeta nu s-a speriat de ideea de a avea încă un copil, ci, din contră. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” se descurcă de minune și a recunoscut că are un adevărat sprijin în soțul ei. Deși are trei princhindei super activi, Adela și-a continuat programul ca și până acum.

Adela Popescu s-a întors la cârma emisiunii pe care o prezintă la PRO TV la scurt timp după ce a născut. Atunci, vedeta a fost blamată de anumite mămici, dar au fost și persoane care i-au înțeles stilul de viață. Soția lui Radu Vâlcan a crescut pe micile ecrane și este de înțeles de ce nu a putut să stea departe de camerele de filmat.

Adela Popescu apelează la un truc care nu costă niciun ban

Adela Popescu demonstrează că este o persoană organizată și își dozează foarte bine timpul. Vedeta se împarte cu succes între emisiunea „Vorbește lumea”, cei trei copii, dar și alte campanii care apar. Niciodată nu s-a pus problema să neglijeze un palier în detrimentul altuia și, probabil, de aceea este un exemplu pentru multe mămici.

Chiar dacă are trei băieți și își îndeplinește excepțional atribuțiile de mamă, Adela Popescu nu uită să aibă grijă de ea. Prezentatoarea își alocă timp pentru propria persoană și are un ritual de la care nu se abate niciodată. Recent, soția lui Radu Vâlcan le-a povestit și fanilor de pe Instagram secretul care o ajută să fie mereu așa energică.

Adela Popescu nu apelează la tratamente scumpe pentru asta, ci doar respectă cu sființenie programul de somn. Vedeta a recunoscut că asta a devenit o prioritate pentru ea și că se simte mult mai bine de când are timp să se odihnească.

„De șase ani nu am mai dormit o noapte legată. De ceva timp, dorm în timpul zilei. Uneori o oră, uneori 30 de minute. Uneori, chiar și zece când fug mișelește în dormitor spunând că trebuie să împachetez hainele în dulap. Mi-am făcut o prioritate din a dormi.

La fel ca în copilarie, aș putea și fără. Dar cu siguranță aș fi mult mai irascibilă, neatentă, absentă, indispusă. Așa că acum, la maturitate, îndrăznesc să spun, că făcând o prioritate din a dormi, calitatea vieții mele a crescut”, a scris Adela Popescu pe Instagram, acolo unde o urmăresc peste un milion de persoane.