Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Cei doi sunt împreună încă de pe vremea de când jucau în telenovele de pe Acasă TV. Pe platourile de la „Iubire și Onoare” s-au îndrăgostit la prima vedere, iar de atunci și până acum au reușit să evolueze împreună foarte frumos.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt, fără doar și poate, suflete pereche. Cei doi s-au întâlnit la momentul potrivit și se pare că săgeata lui Cupidon și-a făcut treaba. Adela și soțul ei au un program încărcat, dar faptul că lucrează în aceleiași medii i-a ajutat foarte mult. Adela prezintă „Vorbește lumea”, una dintre cele mai urmărite emisiuni de la PRO TV, iar Radu Vâlcan este la cârma emisiunii „Insula Iubirii”, de la Antena 1.

Adela Popescu și-a găsit liniștea lângă Radu Vâlcan

Împreună, Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii de care se ocupă exemplar. De multe ori, cei doi au fost întrebați cum se mai descurcă, având în vedere programul, dar și necesitățile celor mici. Adela a recunoscut că Radu este un adevărat sprijin pentru ea și că el este partea grijulie din cuplu.

Ca în orice relație, nici acasă la Radu și la Adela nu este totul numai lapte și miere. Prezentatorii au și ei certurile lor, dar reușesc, de fiecare dată, să treacă cu brio peste orice moment tensionat. Fiind de atâta timp împreună și iubindu-se la fel ca în prima zi, fanii lor au vrut să afle care este rețeta fericirii într-o relație.

Pentru Adela Popescu și pentru Radu Vâlcan, diferența de vârstă nu a fost niciodată un impediment. Din contră, cei doi s-au maturizat împreună și au învățat unul de la celălalt de fiecare dată când a fost nevoie.

„La noi este o diferență mai mare. Eu am 35, el 44. Sunt 9 ani. Nu, nu a contat. El îmi povestește de perioada când era depeșar. (…) Sunt destul de matură să etompez diferența de 9 ani. Pe de altă parte, diferențele mi se par problematice, fie că este vorba de cultură sau de altele.”, a declarat Adela Popescu la „Vorbește lumea”.