Adela Popescu nu are nevoie de prea multe introduceri. Vedeta a știut încă de la o vârstă fragedă ce vrea să facă cu viața ei. Adela și-a proiectat cele mai mari dorințe care, prin multă muncă și perseverență au devenit realitate. Azi, fata timidă din Drăgășani a devenit o femeie puternică și este un exemplu pentru milioanele de fani care o urmăresc.

Adela Popescu a reușit tot ceea ce și-a propus de-a lungul timpului. Chiar dacă unii cred că vedeta a obținut totul cu ușurință, adevărul este cu totul și cu totul altul. Soția lui Radu Vâlcan a muncit din greu pentru tot ceea ce are și a făcut multe sacrificii. Privind restrospectiv, Adela realizează că orice efort a meritat din plin.

Traseul Adelei a fost unul bine stabilit. Încă de când era o puștoaică, vedeta știa că „vrea să se facă mare”. Timpul a trecut și se pare că intuiția nu a înșelat-o deloc. După ani întregi de muncă și de oboseală, Adela Popescu a ajuns în punctul în care poate spune că este fericită și implinită. Prezentatoarea de la PRO TV are o carieră fulminantă, dar și o familie minunată.

Adela Popescu s-a despărțit de familie la o vârstă fragedă

Adela nu a fost niciodată genul de persoană care să se plângă sau care să se laude, iar cei care o urmăresc în online s-au convins de asta. Soția lui Radu Vâlcan a tratat mereu orice subiect cu auto-ironie, iar asta este una dintre calitățile pe care fanii le-au apreciat mereu la ea. Totuși, când vine vorba de familie, Adela Popescu devine serioasă și se emoționează.

Recent, prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a povestit despre prima mare ruptură din viața ei și anume, cea de familia de la Drăgășani. Momentul nu a fost deloc unul ușor și se pare că vedeta nu-l va uita niciodată. Totuși, acea separare a fost prima cărămidă pusă la ceea ce avea să devină Adela Popescu, vedeta.

„La 13 ani m-am despărțit și eu de părinți, când am venit la București. Știu că îi făceam cu mâna Claudiei, prietenei mele. Am plâns. Locuiam la mătușa-mea. (…) Am vrut să mă fac mare.”, a declarat Adela Popescu la PRO TV.