Au trecut deja 15 ani de când Rihanna lansa prima melodie. Pentru a celebra momentul artista de 32 de ani a scris un mesaj pe Instagram Story.

În 2005, Rihanna, tremura pe holuri așteptând să îl întâlnească pe Jay Z. 15 ani mai târziu este una dintre cele mai de succes artiste din lume.

Duminică, cântăreața a postat pe Instagram Story un mesaj pentru a sărbători cea de-a 15-a aniversare a primului ei single, „Pon de Replay”, care a fost kansat pe 24 mai 2005.

 

„# 15YearsOfRihanna Vă mulțumesc pentru toată dragostea de pe hashtagul de astăzi”, a postat superstarul în vârstă de 32 de ani.

„Omule, asta e trist. Se simte ca ieri, tremuram pe holurile lui Def Jam, așteptând să audiez pentru Jay.„ Pon de Replay ”este de unde a început totul.”

Ea a continuat să le mulțumească fanilor pentru dragostea și sprijinul continuu de-a lungul anilor.

„15 ani mai târziu și sunt aici pentru că Dumnezeu m-a condus la voi, iar voi, m-ați susținut,  m-ați tolerat, m-ați iubit, le-ați păstrat prea real cu mine și suntem mereu conectați din cauza asta, ” ea a scris.

„Vă iubesc Navy, și vă prețuiesc”, a adăugat Rihanna. „Sunt atât de recunoscătoare că am fost înzestrată cu fanii și familia mea. G4L!”

Rihanna nu a mai lansat un album din 2016

Totuși a trecut destul de mult timp de când Rihanna a lansat un album. Mai exact din 2016 când a lansat Anti. Artista a dat asigurări fanilor că muzica nouă este în lucru.

În februarie, Rihanna a luat o pauză de la a face glume pe seama fanilor săi, despre mult-așteptatul său album, prin împărtășirea unei imagini a unei plăci care se pare că a fost făcută într-un studio de înregistrare.

Luna următoare, fanii Rihannei au avut parte de o surpriză specială atunci când  artista s-a alăturat PartyNextDoor pentru single-ul său, „Believe It”, de pe ultimul album PARTYMOBILE. Noua piesă a marcat prima lansare de la RiRi de la apariția „Lemon” în 2017.

În ultimii ani, Rihanna s-a axat mai mult pe brand-ul ei  Fenty. Însă fanii speră că artista va lansa curând acel album cu care îi tot tachinează.

https://www.instagram.com/p/B_52WwzHRjf/?utm_source=ig_web_copy_link

Rihanna Instagram Story
Distribuie