Lady Gaga a lansat videoclipul pentru „Rain on Me”, a doua melodie de pe noul ei album Chromatica, cu Ariana Grande. Videoclipul este un pas înainte în „lumea” Chromatica.

Lady Gaga prezintă o altă parte a lumii Chromatica

Videoclipul le prezintă pe cele două vedete pop care se eliberează de durere și de traumă pe un ritm elastic de sintetizare-disco pe care până și Donna Summer ar fi geloasă. Versurile melodiei Rain On Me vorbesc atât despre traumele anterioare ale artiștilor. Cât și despre puterea vindecătoare a iubirii și a muzicii pop, iar clipul surprinde cu siguranță acest aspect.

Amplasat într-un cadru urban distopic. Cea mai mare surpriză a întregului videoclip nu sunt costumele grozave sau decorurile exagerate. Ci faptul că Ariana Grande dansează. Ea chiar se implică într-un dans energic energic.

,,Rain on Me” a devenit cea mai rapidă melodie care a ajuns numărul 1 pe iTunes-ul american în 2020. O oră și 2 minute.

Fanii au fost extrem de încântați de rezultatul final și și-au exprimat părerea pe Twitter sau YouTube în secțiunea de comentarii.

 

,,Acum aceasta este puterea feminină pe care îmi place să o văd ”, a scris un fan. Altul a adăugat: „Ambele par uimitoare, ar putea fi unul dintre cele mai bune videoclipuri pe care l-am văzut vreodată în viața mea.”

Totuși, acest fan a rezumat cel mai bine ce a simțit când a văzut pentru prima dată videoclipul.

„Săraca mea perucă”.

Ariana Grande a fost de asemenea încântată de această colaborare și a mărturisit pe Twitter că Lady Gaga este ca o soră pentru ea.

Recent Gaga a  dezvăluit că i-a fost „prea rușine” să se împrietenească cu Ariana. După ce au înregistrat piesa cele două au devenit prietene în cele  din urmă.

Artista a  spus că a fost impresionată de capacitatea Arianei de a se  vindeca după  evenimente precum atentatul din 2017  de la concertul ei din Manchester sau decesul  fostului iubit Mac Miller din cauza unei supra doze, în 2018.

,,Când a intrat în studio, tot plângeam. Și ea a fost așa: „O să fii bine. Sună-mă; iată numărul meu”, a mărturisit Gaga.