Rică Răducanu a decis că este timpul să țină pasul cu lumea și să își deschidă o afacere profitabilă. Noul lui business este extrem de potrivit pe timpul verii. Unde mai pui că este și amplasat în una dintre zonele cu cele mai multe persoane, în această perioadă?!
De când nu mai activează pe plan profesional în lumea fotbalului, Rică Răducanu și-a găsit o nouă pasiune. Mulți ar fi tentați să creadă că acesta stă acasă și că se plictisește, dar, adevărul este altul. „Nea Rică”, așa cum îi spun apropiații și fanii și-a deschis o afacere cu care a dat lovitura, mai ales în sezonul estival.
Potrivit unui interviu acorat pentru impact.ro, Rica Răducanu a declarat că nu se dă deloc în lături de la muncă. Acesta intră, din când în când, în rolul de chelner pentru clienții care îi trec pragul. Terasa se numește „Sirena” și este recunoscută în zonă pentru prețurile extrem de bune. Tocmai de aceea, nu este de mirare că sunt cozi imense de clienți.
Fanii vin să mănânce aici de dragul lui Rică Răducanu
Pofticioșii au de unde alege atunci când vor să încerce o mâncare bună, tradițională. O porție de tochitură de pește cu mămăligă costă 27 de lei, iar o ciorbă de burtă costă 19 lei. Pomana porcului cu mămăligă costă 31 de lei, iar cei care vor să se răsfețe cu un platou pescăresc trebuie să scoată din buzunar 40 de lei.
„Am redeschis terasa, e curat, e renovat. Prețurile nu au crescut prea mult, nu are cum cu foarte mult, pentru că vărul Costică și fiul lui, Marian, au fermă, acasă, ei stau lângă Constanța, sunt producători. Au porci, vaci, dar și legume, deci nu iau din altă parte și să pună mai mult.
Toți suntem o familie, ne gospodărim, gândim totul ca să fie bine pentru turiști. Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă! Mai stăm la un banc, la o vorbă bună, la o glumă. Adesea mai servesc și eu, sunt și chelner, mai gestionez treaba, mă implic”, a spus Rică Răducanu pentru impact.ro.