Rică Răducanu a ajuns de urgență la spital. Acum se află sub supravegherea acestora

Rică Răducanu a ajuns de urgență la un spital din Capitală. Iată ce a pățit acesta și cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Fostul portar al Rapidului a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Rică Răducanu a a acuzat probleme de respirație, iar din acest motiv a fost nevoie să îl conecteze la aparate. În trecut, acesta povestea că nu vrea să ajungă pe masa de operație din cauza problemelor pe care la are la genunchi, după cum informează playsport.ro.

Rică Răducanu, de urgență la spital. Cum se simte acum fostul portar al echipei de fotbal Rapid

După ce a întâmpinat probleme de respirație, Rică Răducanu a ajuns astăzi la spital, unde a rămas internat. Fostul portar a întâmpinat probleme de respirație, iar din acest motiv a fost conectat la aparate.

În anul 2019, medicii l-au diagnosticat cu apnee în somn. Astfel, celor care sunt diagnosticați cu această boală li se oprește periodic respirația în timpul somnului.

„Da, sunt la spital, nu pot vorbi acum!”, ar fi spus Rică Răducanu potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Social media

Rică Răducanu a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are. În urma cu ceva timp, acesta declara că îi este tare frică de operația la genunchi, pe care medicii i-au recomandat-o.

,,Am fost toată vara, la tratament, în stațiunea Neptun, acolo fac de când eram sportiv de performanță, dar am fost și la marele centru din Mangalia, unde se tratează soția mea, dar nu merge cu nimic.

Tot cu picioarele am probleme, cu genunchii, doctorul mi-a zis clar ce am și că fără proteze la ambii genunchi nu are ce să-mi facă. Nu vreau să mă operez căci trebuie, mai apoi, timp de șase luni, să învăț să merg din nou.

S-au dus dracu cartilagiile, trebuie proteze, dar mi-e tare frică de operație!”, a declarat Rică Răducanu, pentru ego.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!