Elena Chiriac, actualmente concurentă în cel mai nou sezon „Survivor”, a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Ferma, de la PRO TV. Tânăra a reușit să ajungă în marea finală, alături de Augustin Viziru. Cât timp s-a aflat în show, aceasta a fost extrem de secretoasă în ceea ce priveşte viaţa personală și puțini știu cu cine s-a iubit. 

Elena Chiriac s-a iubit cu Cucu, fost concurent la „Survivor”?

Zilele trecute, în platoul emisiunii La Măruță, au fost prezenți doi foști concurenți de la Survivor România. Este vorba despre Albert Oprea și Cucu.

Băieții au vorbit despre noul sezon al show-ului de la PRO TV, iar Cucu nu s-a putut abține să nu o aducă în discuție și pe Elena Chiriac. Fostul concurent din tabăra Faimoșilor a lăsat să se înțeleagă că s-ar fi iubit cu Elena Chiriac.

„Aștept să se arate cum sunt ei, de fapt, (n.red. concurenții) momentan sunt niște personaje. Războinicii au preluat gesturi ale foștilor Războinici. Cearta din show a fost mult mai rapidă. Deja s-au făcut mai multe tabere în show. Eu țin cu Elena și cu Rengle. A fost ceva între noi, în privat, s-a terminat, dar am rămas în relații bune”, a dezvăluit Cucu, în direct, la PRO TV.

foto: captură video

Elena Chiriac, atacată de Xonia la „Survivor”

Xonia a oferit primele declarații despre experiența pe care a trăit-o la „Survivor”, chiar dacă a fost una de scurtă durată. Cu ochii în lacrimi, artista a părăsit competiția de la „Survivor”, săptămâna trecută. Artista a fost foarte afectată de eliminare, mai ales pentru că își dorea enorm de mult să continue în show.

După ce a ajuns în România, Xonia a fost invitată în emisiunea lui Zanni, unde a dezvăluit că este sigură că Elena Chiriac nu a plăcut-o din prima, pentru că o considera o amenințare.

„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni. Oricine care face sport știe. S-a văzut.

Tremuram. Nu puteam să mă mai țin. Nu s-a văzut, dar am avut eu niște emoții după. Știam ce urma. Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje”, a declarat Xonia, în emisiunea lui Zanni, difuzată pe platforma VOYO.