Zanni și Alex Velea au format o echipă atât în plan profesional, cât și în plan personal. Alex este recunoscut în industrie ca fiind persoana care dă o mână de ajutor celor care au nevoie. În această categorie s-a aflat și Zanni. Pe vremea când lucra ca frizer în Regie, acesta i-a trimis un mesaj lui Velea și se pare că acela a fost punctul lui de plecare către succes.

Zanni s-a maturizat în câțiva ani cât alții într-o viață. „Protejatul” lui Alex Velea nu a avut deloc o viață ușoară și a vorbit de multe ori despre greutățile pe care le-a întâmpinat. La doar câțiva ani, acesta a fost abandonat și a crescut într-o casă de copii. De atunci, Zanidache a învățat că viața este grea, iar dacă își dorește ceva, trebuie să lupte din greu ca să obțină.

Alex Velea a fost omul potrivit, la momentul potrivit pentru Zanni. Iubitul Antoniei a crezut în talentul lui și l-a propulsat în lumea artiștilor. Zanidache a fost mereu ascultător și a simțit că Velea îi vrea doar binele. Timpul a trecut, cei doi au colaborat, dar au lucrat și pe cont propriu, iar relația dintre ei a suferit și anumite modificări.

Alex Velea l-a adus cu picioarele pe pământ pe Zanni

Imediat după ce s-a întors de la „Survivor”, Zanni a vrut să lanseze o piesă alături de Velea pentru a le mulțumi tuturor celor care l-au susținut. La scurt timp după acest moment, s-a speculat că între el și Velea lucrurile nu mai sunt la fel de roz. Ba chiar s-a spus, la un moment dat, că Zanni ar fi urmat exemplul lui Lino și al lui Mario Fresh și l-ar fi părăsit pe Velea.

Alex s-a săturat de tot felul de speculații, așa că într-un interviu oferit celor de la Viva! a decis să pună punctul pe „i”. Artistul a declarat, cu subiect și predicat care este, de fapt, relația dintre el și Zanni.

„Zanni e copilul meu de suflet. A avut o mică depresie peste care a reușit să treacă. Să nu uitați că a crescut fără părinți și a stat șase luni în junglă! A fost puțin debusolat, dar de-aia mă are pe mine; ca să-l ancorez în realitate; să-i explic că viața e plină de neprevăzut, dar că e frumoasă și trebuie trăită intens, indiferent de ce zice „stânga sau dreapta.

Încă nu-și dă seama ce a realizat. A fost mereu „în priză”. Toată lumea l-a zăpăcit de creieri cu întrebări, cu interviuri. L-au agitat și nu i-au dat răgaz să se adune și să se bucure un pic de el și de această mică/mare realizare.”, a declarat Velea pentru sursa menționată.