Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Velea are un suflet mare. Iubitul Antoniei a ajutat o mulțime de artiști aflați la început drum. Chiar dacă unii au uitat de ajutorul primit și au ales să se îndepărteze de Velea, alții i-au rămas fideli până la final. Este și cazul lui Zanni, câștigătorul „Survivor” care se simte în familie acasă la Alex Velea și la Antonia.

Alex Velea știe cât anevoios este drumul către succes. Viitorul soț al Antoniei a muncit din greu pentru tot ceea ce are acum și merge pe premisa „dar din dar se face Rai”. Artistul este recunoscut pentru gesturile lăudabile pe care le-a făcut pentru o mulțime de artiști de-a lungul timpului. Cei care îl urmăresc pe Velea de ani buni, știu că acesta a lansat nume precum Lino Golden, Mario Fresh, dar și alții.

Alex Velea, adevărul despre cearta cu Zanni. „Am încercat să-i fiu alături, dar de treaba asta se poate vindeca singur”
Playtech

Cât de tensionată este relația dintre Alex Velea și Zanni?

Ca în orice familie, în Golden Boy Society au existat și certuri. Acolo unde lucrurile nu au mai mers bine, s-a ajuns la despărțire cu scandal. Primii care l-au părăsit pe Alex Velea au fost Lino Golden și Mario Fresh. Nimeni nu se aștepta la o astfel de mutare din partea lor, nici măcar Velea. Vizibil deranjat de gestul lor, Alex a decis să le rupă contractele în fața fanilor de pe Youtube.

Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, dar fanii au observat, din nou, ceva suspect. Urmăritorii lui Velea și ai lui Zanii sunt de părere că ruptura s-a produs, deja, și între ei. Alex Velea nu a vrut să dea prea mult curs speculațiilor, așa că a făcut prima declarație oficială despre această situație.

„Salutare, tuturor! De curând, au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea,  fac acest video pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai negră pentru el. Am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur. Până la urmă, așa este viața. Și cu suișuri și cu coborășuri.

Nu m-a trădat, așa cum era siguri unii dintre voi că o să se întâmple. Nici eu nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual și nici n-o s-o fac. Țin la el și vreau să-l ajut exact așa cum am promis. Mai mult decât atât, am început treaba în studio. În această săptămână o să filmăm și Revelionul de la Antena 1. De la anu’ o să-l vedeți într-o emisiune online foarte tare. În concluzie, nu a existat nicio ceartă.”, a declarat Alex Velea pe TikTok.