Familia Kardashian este una dintre cele mai celebre familii din lume.

Ani la rând, divele și-au pus viața pe tavă și au filmat fiecare aspect din intimitatea lor. Nu mai este niciun secret faptul că vedetele din Calabasas au mulți copii de care, așa cum era de așteptat, se ocupă bonele.

Familia Kardashian-Jenner este una dintre cele mai influente familii din online și nu numai. Toate cele cinci dive împreună cu mama lor conduc un adevărat imperiu și nu este de mirare că nu prea au timp de copii. Aici intervin bonele care, înainte de angajare, trebuie să respecte un set de reguli.

Bonele nu au voie să se apropie foarte mult de membri familiei. Trebuie să păstreze distanța, atât fizică, cât și emoțională. Kim mai are o regulă și anume, de fiecare dată, pe stradă, bona va merge în spatele ei. Bonele nu trebuie să fie atrăgătoare, cel mai probabil, pentru a nu exista probleme în căsnicii. O a treia regulă se referă la stilul vestimentar al bonelor. Acestea trebuie să fie îmbrăcate mereu la modă. Motivul?! Pentru că paparazzi sunt constant cu ochii pe copiii lor.

Regulile pe care trebuie să le respecte bonele familiei Kardashian. Angajatele sunt supuse unui interviu dur
Instagram

Așa cum era de așteptat, bonele sunt obligate să semneze un acord confidențial. Înainte de a se anagaja, toate bonele sunt supuse unui interviu care are scopul de a examina personalitatea, simțul modei și inteligența. De asemenea, bonele nu sunt doar bune. Dacă este nevoie, fac curat în curte, merg la magazin, orice li se cere.

Bonele sunt recompensate pe măsură de către familia Kardashian

Bonele familiei Kardashian nu au voie să apară în reality show-ul lor pe care îl filmează de ani de zile. Explicația?! Acestea ar trebui să fie preocupate de copii și în niciun caz de faimă. La angajare, fiecare bonă primește un regulament de 20 de pagini în care este trecut programul copilului.

Surprinzător sau nu, niciuna dintre bone nu are voie să poarte bijuterii în preajma copiilor. Această regulă a fost mai mult impusă de către Kim Kardashian, după jaful din Paris.

Bonele familiei Kardashian Jenner nu au voie să se fotografieze cu copiii. Sunt obligate să se înțeleagă cu tot staff-ul lor și sunt obligate să îmbrace copiii mereu la modă când ies cu ei din casă. Tot pe lista de reguli se regăsește și aspectul potrivit căruia bonele trebuie să fie disponibile 24/7. În atribuțiile lor nu intră doar grija față de copii, ci și de cățeii familiei.