Kim Kardashian face ce face și ajunge în gura fanilor. Vedeta din Calabasas pare că stârnește revoltă cu fiecare acțiune a sa, iar internauții nu se feresc deloc să o pună la zid. Mai nou, gestul acesteia de a cumpăra unul dintre colierele Prințesei Diana a fost intens criticat pe social media.

Nu mai este niciun secret faptul că miliardara Kim Kardashian stă pe un munte de bani. Mai nou, de vreo câșiva ani încoace, aceasta a început să își dezvolte o pasiune pentru licitații. Fosta parteneră a lui Kanye West vrea că la ea acasă să se regăsească piese rare și deja și-a construit o mică colecție.

Kim Kardashian a început cu una dintre jachetele purtate de Michael Jackson. Diva a plătit o avere pentru ca piesa să fie purtată de fiica ei, North, care este mare fan al Regelui Muzicii Pop. Anul trecut, a continuat cu pasiunea ei pentru piese prețioase și rare și s-a încăpățânat să se îmbrace în rochia purtată de Marilyn Monroe.

Kim Kardashian, pusă la zid după ce a cumpărat colierul Prințesei Diana. „Ar trebui să fie la muzeu” Social Media

Kim Kardashian stârnește mereu controverse

Așa cum era de așteptat, publicul a luat-o razna. Nimeni nu a fost de acord cu faptul că o rochie atât de emblematică a ajuns pe mâinile lui Kim. Dar, se pare că acela a fost abia începutul. Zilele trecute, miliardara și-a trimis echipa în Londra, la un eveniment important de licitație. Evident, nu a plecat cu mâna goala de acolo.

Diva din Calabasas a licitat pentru colierul purtat de Prințesa Diana. Bijuteria cu diamante de 5.6 carate a fost licitată cu o valoare de 80.000-120.000 de dolari. Însă, Kim Kardashian a fost mână largă și s-a asigurat că ea este cea care va intra în posesia ei.

După ce a plătit aproape dublul valorii, Kim a început să încaseze fel de fel de replici dure în online. Din nou, nimeni nu este de acord cu ceea ce face. Ba mai mult, există fani care îi sugerează să lase astfel de piese pe mâna muzeelor.

„Ce se întâmplă cu Kim Kardashian de a început să cumpere și să poarte articole care au aparținut unor oameni care sunt morți? Mai întâi Michael Jackson, apoi rochia celebră a lui Marilyn Monroe și acum colierul prințesei Diana? Aceste articole ar trebui să se găsească într-un muzeu, nu să fie scoase la licitație.”