Kim Kardashian a scos o sumă frumușică de bani din buzunar.

Ieri seară, în Londra, a avut loc una dintre cele mai importante gale de licitație ale acestui an. Printre piesele rare scoase la licitație s-a numărat și una dintre bijuteriile purtate de Prințesa Diana. Colierul cu pietre amethist a ajuns la nimeni alta decât Kim Kardashian care și-a trimis echipa să o reprezinte.

Kim Kardashian stă pe un munte de bani și, deși pare că aruncă cu banii în stânga și-n dreapta, ei bine, realitatea este alta. Vedeta investește sume uriașe în piese de valoare care știe că nu se vor demoda niciodată, iar licitațiile sunt preferatele ei. Recent, Kim a adăugat în colecția ei unul dintre colierele pe care le-a purtat Prințesa Diana.

Miliardara și-a trimis echipa pentru a o reprezenta la eveniment. Potrivit celor prezenți în sală, dar și celor care au organizat evenimentul din Londra, Kim a plătit o sumă fabuloasă. Mai exact, aproximativ 200.000 de euro a scos din conturi pentru prețiosul colier de 5.56 carate. Pandantivul cruce este cel care i-a atras atenția, în special, diamantele în forme rotunde și pătrate.

Kim Kardashian a cumpărat unul dintre colierele Prințesei Diana. Vedeta a plătit o avere pentru bijuteria cu diamante
UK Style

Kim Kardashian adoră licitațiile

Nu este pentru prima dată când aceasta a pus mâna pe piese rare. În trecut, aceasta a licitat haine și bijuterii care au aparținut lui Michael Jackson, Elizabeth Taylor, Jackie O și mulți alții.

Achiziția lui Kim Kardashian nu a mai surprins pe nimeni. Miliardara are o pasiune pentru antichități și pentru piese prețioase, iar asta s-a văzut încă de la MET Gala de anul trecut. Atunci, vedeta a atras privirile tuturor când a decis să îmbrace rochia originală purtată de Marilyn Monroe.

Decizia ei a scandalizat o lume întreagă care a pus-o la zid pentru că ar fi distrus rochia cu pricina. În apărarea ei, miliardara a arătat filmări de la probe, unde a îmbrăcat o copie a rochiei. Abia după ce a slăbit peste 5 kilograme, a reușit să îmbrace rochia originală.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.