Reghe a fost invitat in emisiunea lui Ovidiu Ioanitoaia! Acesta a vorbit despre relatia cu sotia sa, Anamaria Prodan. Antrenorul a lamurit zvonurile despre divort si a mentionat si care este adevarata relatie dintre impresara si Dan Alexa. Fostul antrenor de la FCSB  a dezvăluit multe dedesubturi din casnicia lui cu controversata fiica a Ionelei Prodan. Cu aceasta ocazie, antrenorul a amintit si in ce relatie a ramas cu Gigi Becali, patronul FCSB.

Primul episod despre care Reghe a vorbit a fost cel in care Anamaria i-a dat un pumn lui Dan Alexa. La momentul in care femeia a facut acest gest au aparut zvonuri despre existenta unei relatii intre cei doi. Presa a acuzat-o pe impresara de gelozie si de o relatie secreta cu fostul antrenor de la Astra. Atunci au aparut zvonurile despre racirea relatiei dintre ea si Reghe. Multi i-au dat deja drept divortati, insa abia acum sotul Anamariei a lămurit ce s-a intamplat in acele momente.

“Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat Ana și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa… Dacă e greu să fii soțul Anei? Nu! Eu m-am obișnuit și o cunosc foarte bine. Stăm zi de zi și nu am niciun fel de probleme. Nici nu trebuie să vorbesc cu ea ca să-mi dau seama în ce stare e. Ana este un om care luptă pentru ideile sale. Nu e greu deloc să fii soțul Anei! Nu-i o problemă că presa ne-a divorțat”, a dezvăluit Reghe.

Anamaria Prodan, amanta lui Dan Alexa?

Întrebat daca nu s-a pus vreodata problema existentei cu adevarat a unei relatii intime intre Anamaria si Alexa, Reghe a socat cu raspunsul. Laurentiu a fost ferm! Daca acest lucru s-ar fi intamplat, atunci relatia dintre el si impresara s-ar fi incheiat definitiv. Nu ar mai fi existat cuplul Laur-Anamaria, iar divortul mult trambitat in presa s-ar fi petrecut. Antrenorul si-a scuzat sotia pentru iesirea de atunci, spunand ca aceasta are o fire mai vulcanica.

“Eu?! Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcția asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-și controleze ieșirile. Să nu jignească… Eu sunt un altfel de om. Mai retras, mai calm. Care ține balanța, dar de multe ori nu o poți controla pe Ana. E o fire mai vulcanică!”, a incheiat Reghe subiectul Anamaria-Alexa.