Anamaria Prodan și sotul ei, Reghe, sunt un cuplu atipic pentru Romania. Acum, fiica Ionelei Prodan a pus punctul pe I si a vorbit despre ce se intampla in casnicia ei! Divorteaza sau nu? Aceasta este intrebarea care i s-a adresat de nenumarate ori de-a lungul timpul. Ana a negat de fiecare data zvonurile, dar ce a declarat de data aceasta despre sotul ei?

Anamaria Prodan este o femeie puternica! Aceasta gestioneaza contractele celor mai mari fotbalisti romani și are afaceri care ii aduc profituri uriase. Dar cat de fericita e pe plan personal? Cu doua fete din prima casnicie, un baiat cu Reghe si un fiu adoptiv, Anamaria Prodan este o mama fericita! Iar sotul ei, Reghe, este cel mai bun sot din lume, potrivit impresarei. Acesta o surprinde de fiecare data si o rasfata, lucru care o face pe Ana o femeie extrem de fericita.

Ce nu suporta Reghe?

„El nu suportă să îmi fie rău, să mă doară ceva, să mă afecteze ceva. Dacă dimineața mă întreabă cum mă simt și spun că mă doare puțin capul, atunci tot timpul lui îmi este dedicat mie. (…) Noi avem o fermă aici, iar Laur gătește mereu. El gătește orice, mâncare europeană, japoneză, chinezească. Așa se relaxează el. El se duce și muncește cu oamenii de acolo, gătește, iar seara vine la mine cu unt, ouă, brânză sau smântână”, a povestit Anamaria Prodan la LookTv.

Anamaria Prodan are parte de toata sustinerea sotului ei si cand e vorba de afaceri. Recent, impresara a investit in FC Hermannstadt, formaţie aflată pe locul 3 în play-out-ul Ligii 1.  Prodanca se afla acum in consiliul director al clubului, iar fiica ei Rebecca va fi numarul 1 in club. Asta chiar daca are numai 21 de ani. Ana a declarat ca ea va fi consilierul fiicei sale si va avea grija ca tanara sa isi construiasca o cariera de invidiat. Laur este de acord cu alegerea sotiei lui, fiind convins ca Rebecca Prodan Dumitrescu va face o treaba extraordinara la echipa de fotbal din Sibiu.