Răzvan Simion este foarte mândru de familia lui și subliniază asta ori de câte ori are ocazia.

Răzvan Simion este mai fericit și mai împlinit ca niciodată. Colegul lui Dani Oțil iubește și este iubit, iar asta este tot ce contează. Ba mai mult, Daliana se pare că este sufletul lui pereche, așa că mulți se așteaptă să-i vadă în fața altarului.

CITEȘTE ȘI Cum încearcă Răzvan Simion să-și „ascundă” relația cu Daliana Răducan: „Nu suntem după cum știi”

Răzvan Simion are o familie de care este foarte mândru. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 are doi copii de care este foarte mândru și pe bună dreptate. Tudor și Ianca se înțeleg de minune cu tatăl lor, deși locuiesc cu mama lor, prima soție a lui Răzvan.

Soția lui Răzvan merită toată aprecierea din lume, iar asta pentru că a reușit să mențină familia unită, chiar și după un divorț. Ba mai mult, aceasta a acceptat-o și pe noua iubită a lui Răzvan, Daliana. Cele două se înțeleg foarte bine, iar arhitecta a fost primită cu brațele deschise în familia matinalului de la Antena 1.

Răzvan Simion, imagine emoționantă alături de fiica și iubita lui. Cum se înțelege Daliana cu Ianca
Instagram

Răzvan Simion a găsit liniștea de care avea nevoie

Pentru colegul lui Dani Oțil, cel mai important a fost ca partenera lui să fie acceptată de copii, mai ales că el are o legătură specială cu ei. Și cum primul hop a fost trecut, restul lucrurilor au decurs de la sine. Daliana s-a integrat foarte repede în familia lui Răzvan, iar acum, îl însoțește peste tot.

Arhitecta se înțelege de minune și cu Ianca, fiica cea mare a prezentatorului. Cele două au mers de multe ori la evenimente pentru a-l susține pe Răzvan. Astfel de episoade sunt cele mai emoționante pentru colegul lui Dani, iar asta s-a văzut și la „iUmor”.

Răzvan Simion a fost cel de-al patrulea jurat și, așa cum era de așteptat, nici ei nu a scăpat de clasicul roast din partea celor dragi. Ianca a urcat pe scenă și a reușit să-l facă pe tatăl ei să plângă pe tot parcursul discursului.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.