După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele altei femei, pe nume Daliana Răducan.

Răzvan Simion, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori tv din România, trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani cu Daliana Răducan. Moderatorul de la Antena 1 și celebra arhitectă au fost întotdeauna discreți cu relația lor și nu s-au afișat de multe ori în public, excepție făcând evenimentele mondene. Recent, Răzvan Simion a explicat, mai în glumă, mai în serios, de ce preferă să-și ascundă uneori relația cu Daliana Răducan! 

Răzvan Simion și Daliana Răducan își țin relația departe de ochii curioșilor

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează unul dintre cele mai discrete din showbiz-ul românesc. Deși sunt de mai bine de doi ani împreună, cuplul preferă discreția. Prezentatorul tv a mărturisiti că preferă să se distreze alături de partenera lui în compania amicilor apropiați.

„Păi nu știu dacă știi, dar a fost pandemie în România și nu prea am avut unde să ieșim la colț… și cu mască. Sunt mai multe evenimente, nu ieșim decât la prieteni, nu suntem după cum știi, genul ăsta de prezenți la astfel de activități. A fost pandemie, de asta nu am ieșit și nu aveam costume curate. Erau la curățătorie”, a explicat Răzvan Simion, pentru Cancan.ro.

foto: instagram

Ce spunea arhitecta despre prezentatorul tv

În urmă cu un an, iubita lui Răzvan Simion făcea dezvăluiri incredibile despre modul în care au ajuns să se îndrăgostească unul de celălalt și despre decizia de a se muta împreună.

Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate.

Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze”, spunea Daliana Răducan despre Răzvan Simion într-un interviu acordat pentru VIVA!

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit

Înainte să le întâlnească pe Lidia Buble și pe Daliana Răducan, Răzvan Simion a fost căsătorit. Împreuna cu Diana, prezentatorul are doi copii, pe Ianca și pe Tudor. Răzvan a păstrat o relație foarte bună cu mama copiilor lui și comunică foarte des.

Diana a înțeles că fostul ei partener și-a refăcut viața și fix asta a făcut și ea. Femeia a început un nou capitol alături de iubitul ei, un cunoscut om de afaceri din Timișoara. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și nu ratează nicio ocazie pentru a le arăta asta și urmăritorilor lor.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.