Răzvan Simion și Dani Oțil formează una dintre cele mai sudate echipe de profesioniști din România. Înainte de a fi colegi și oameni de televiziune, cei doi sunt cei mai buni prieteni. Reșițenii lucrează împreună încă de când avea 16 ani și încă mai au multe de demonstrat. 

Fără doar și poate, „Neatza cu Răzvan și Dani” este un proiect care a ridicat foarte mult nivelul emisiunilor din România. Răzvan Simion și colegul lui au vrut să demonstreze că putem atinge și noi standardele emisiunilor din afară și au reușit. Azi, după mai bine de 14 ani petrecuți la cârma proiectului de la Antena 1, cei doi reșițeni încă sunt în top.

Răzvan Simion și Dani Oțil nu au descoperit rețeta succesului, ci au lucrat împreună la ea. Avantajul de a fi prieteni și de a se cunoaște atât de bine a trecut dincolo de micul ecran. Cei doi prezentatori se completează de minune, iar asta face ca proiectul lor să fie unul de durată.

„Noi singuri ne punem niște limitări idioate. Rănile astea din copilărie ne fac să ne oprim. Noi nu jucăm un rol, ăsta a fost câștigul nostru. Și nu am fost un cuplu format cu forța. Pur și simplu, suntem prieteni de la grădiniță, am crescut împreună, am lucrat împreună. Niciodată nu ne-am separat”, a spus Răzvan Simion în podcastul „Vin de-o poveste”.

Răzvan Simion a dat cărțile pe față. Cât timp va mai fi „Neatza cu Răzvan și Dani” prezentă pe micul ecran Instagram

Răzvan Simion și Dani Oțil au eliminat încet, dar sigur competiția

Probabil una dintre cele mai frecvente întrebări pe care o primește Răzvan Simion este cea legată de punctul în care se va retrage de pe TV. Oricât de obositor ar putea părea, „Neatza cu Răzvan și Dani” este proiectul profesional care i-a dat cea mai mare satisfacție. Prezentatorul se vede făcând asta mult timp de acum încolo, mai ales că cifrele îl motivează să meargă mult mai departe.

„Nu ne-am văzut niciodată făcând altceva. Nu aveam povestea aia că am fost grădinari și, la un moment dat, a venit cineva. Asta ne-am dorit să facem, TV.

Echipa de la <<Neatza cu Răzvan și Dani>>este într-o dezvoltare și împreună facem lucruri spectaculoase. Suntem de mult timp pe post, dar suntem în creștere cu cifrele. Pe mine mă motivează competiția”, a spus Răzvan Simion în podcastul amintit.