Răzvan Simion a făcut o mărturisire surprinzătoare în cadrul matinalului de la Antena 1. El a vorbit, în direct, la tv, despre Daliana Răducan, actuala parteneră de viață. 

Răzvan Simion și Dani Oțil s-au amuzat teribil, în direct la matinalul de la Antena 1, pe seama faptului că iubita lui Răzvan este zodia pe care acesta nu ar fi vrut să o aibă în preajmă. Ca deobicei, prezentatorii tv au avut un dialog savuros, care a stârnit hohote de râs.

Ce a putut să spună Răzvan Simion despre iubita lui, Daliana Răducan

Răzvan Simion i-a spus lui Dani Oțil că a ajuns să se cupleze fix cu genul de femeie de care a fugit toată viața. Se pare că acesta nu și-a dorit ca ea să fie zodia Fecioară și nici din Moldova. Redăm mai jos discuția dintre cei doi prezentatori tv:

Răzvan Simion: De ce am fugit eu toată viața?

Dani Oțil: De datorii, Răzvane.

Răzvan Simion: În materie de femei.

Dani Oțil: De… îmi e urât să spun. De o anumită zodie? Nu știu. Fecioară. Dar de ce nu îți place?

Răzvan Simion: Și de ce regiune?

Dani Oțil: Moldova. 

Răzvan Simion: Exact de asta am parte! Dani Oțil: E Fecioară?

Răzvan Simion: Da. E născută la o zi după Ristei.

Dani Oțil: Aoleu, și cu zodia aia și cu meseria… nu mai termină niciodată blocul, au mai zis aceștia”, a fost dialogul între Dani Oțil și Răzvan Simion.

Cum se înțelege Daliana Răducan cu copiii lui Răzvan Simion

Daliana Răducan este femeia care a înlocuit-o pe Lidia Buble, după ce artista și Răzvan Simion și-au spus adio.

foto: Instagram Răzvan Simion

Partenera de viață a îndrăgitului prezentator nu a dat prea multe declarații despre relația lor, până la momentul actual. Cu toate acestea, când a fost întrebată despre relația pe care o are cu copiii iubitului său, ea nu s-a putut abține și a vorbit sincer despre Ianca și Tudor, de care este apropiată și pe care îi iubește ca și cum ar fi ai săi.

„Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată. Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a povestit Daliana Răducan.