Dani Oțil și Răzvan Simion sunt una dintre cele mai longevive echipe de prezentatori. Cei doi au zeci de ani de experiență în prezentarea matinalelor și, la cum se prezintă audiențele, sigur vor mai urma câțiva. Dani a recunoscut de multe ori că relația dintre el și Răzvan se bazează pe anumite principii de la care niciunul dintre ei nu se abate.

Dani Oțil și Răzvan Simion au scris și continuă să scrie istorie în televiziunea de la noi. Cei doi prezintă de 13 ani emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani”. Nu este deloc ușor să faci asta în regim live. De tot atâta timp, proiectul lor este lider de audiență pe segmentul orar 8-12, ceea ce înseamnă că relația dintre ei a trecut dincolo de camerele de filmat. Chimia dintre Dani Oțil și Răzvan este de invidiat și nu este de mirare că cei de la Antena 1 mizează pe ei de fiecare dată.

Dani Oțil, secretul prieteniei cu Răzvan Simion. Cum au rezistat cei doi prezentatori mai mult de trei decenii, fără să se certe vreodată?
OK! Magazine

„Nu ne împrumutăm niciodată bani” este principiul pe care l-a enunțat prima dată Dani Oțil

Cei doi prezentatori sunt legați de zeci, poate sute de amintiri și, cel mai probabil, nu se vor opri aici. Dani Oțil a spus de multe ori că nu s-ar fi văzut într-o altă combinație de succes decât cu bunul lui prieten. Cei doi au plecat de pe aceleiași meleaguri, de la Reșița și se pare că viața i-a vrut împreună mereu. Acum, ajunși la vârsta maturității supreme, atât Dani, cât și Răzvan au reaizat cât de norocoși sunt că îi leagă o astfel de prietenie frumoasă. Dani Oțil a declaratcă nimic nu este întâmplător, ci totul funcționează după anumite reguli nescrise.

„Sunt cel mai bun la ceea ce fac, la emisiune. Altcineva nu poate să fie mai bun decât mine. Poate, cel mult, Răzvan. Noi doi nu suntem niciodată în competiție.Doi boi care trag la jug nu sunt niciodată în competiție unul cu celălalt. Nu ne-am certat niciodată și ne știm de la trei ani. Funcționăm bine, mai e și managementul meu la mijloc.” a recunoscut Dani Oțil.

Funcționăm pe niște direcții clare: nu ne împrumutăm bani, nu ne plac aceleași femei. N-am avut niciodată datorii unul la celălalt mai mari de câțiva lei și atunci am știu tot timpul să ținem de lucrurile astea. Probabil, cel mai important este că ne dăm seama că împreună avem o valoare.”, a spus Dani Oțil într-un interviu cu Lorena Buhnici.