Răzvan Simion garantează că este în cel mai bun punct al vieții sale și, datorită noii sale iubite, s-a regăsit pe sine.

Răzvan Simion și Lidia Buble au pus demult punct relației pe care o aveau. Cei doi s-au despărțit de comun acord, fără scandal. Dacă pe plan personal încheiaseră orice discuție, pe plan profesional, au lucrat mult timp împreună și după acel episod. Acum, întrebarea care se pune este Mai lucrează sau nu <<Răzvan cu fosta lui iubită?>>

Răzvan Simion și Lidia Buble au făcut o echipă pe cinste, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Cei doi s-au completat de minune, iar apropiații lor îi vedeau, deja, în fața altarului. Din păcate, lucrurile nu au mai funcționat între ei, așa că au ales să meargă pe drumuri separate.

Totuși, pe Lidia și pe Răzvan i-a mai legat ceva, în afară de sentimente. Este vorba despre proiectul muzical al artistei, de care prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a ocupat ani buni. El a fost managerul Lidiei și a avut grijă ca artista și muzica ei să ajungă acolo unde trebuie.

În ultima vreme, fanii au observat o ușoară schimbare în stilul muzical al Lidiei. Artista nu mai lansează piese sensibile, cum obișnuia să o facă mai demult. În plus, ceea ce lansează acum pare că nu mai prinde la fel de bine la public. Explicația acestei schimbări ar putea fi una extrem de simplă.

weekend. Răzvan Simion a dat cărțile pe față. Mai este sau nu managerul Lidiei Buble
Social media

Răzvan Simion a făcut schimbări drastice în viața lui

Invitat în podcastul lui Horia Brenciu, Răzvan Simion a decis să fie mai sincer ca niciodată. Prezentatorul nu a evitat nicio întrebare, oricât de personală ar fi fost el. Întrebat dacă mai are legătură cu lumea managerială și dacă se mai ocupă de Lidia Buble, colegul lui Dani Oțil a răspuns simplu:

„Am fost managerul Lidiei, dar era altceva. (…) Da și nu. Nu e ceva care să mă mai mulțumească. Mi-am dat seama că nu am timp și că nu pot fi responsabil pentru succesul și, mai ales, pentru eșecul unui proiect de genul ăsta, m-am oprit. E foarte greu să refuz.”

Acum, se pare că planurile lui sunt altele. Răzvan vrea să se bucure de liniște alături de Daliana și își propune să viziteze cât mai multe locuri frumoase.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.