Răzvan Simion și cântăreața Lidia Buble nu mai formează un cuplu. Relația lor a fost una extrem de dezbătută în spațiul public mai ales în ultimii ani. La fel um a început, departe de ochii lumii, în acelais mod cei doi și-au și spus adio. Răzvan a preferat totuși să ofere și câteva detalii despre motiul separării.

Răzvan îi redă libertatea Lidiei

Răzvan Simion a transmis un mesaj curioșilor care au urmărit în aceste zile cu interes activitatea lui și a Lidiei Buble. Prezentatorul și-a deschis sufletul și a cofnirmat că ei doi nu mai formează un cuplu. Totodată acesta a declarat că l i-a redat libertatea cântăreței pentru că ea nu mai era fericită. În mărturisirea să, prezentatorul susține că își dorește să o vădă fericită de acum încolo. Dezvăluirea lui Răzvan a fost postată chiar pe pagină lui de Facebook.

”O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine.Au fost ani în care m am iubit prea puțîn în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.Au fost ani în care m am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.” a scris Răzvan pe pagină să.

Răzvan a confirmat despartirea

Vrea să o vadă fericită

Răzvan a scris un întreg mesaj care a ajuns la inimile fanilor iemdiat. Prezentator își asumă vină pentru faptul că relația dintre el și Lidia nu mai era la fel de închegată.

”Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.Mă iert pe minte pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.” a mai adaugat prezentatorul.