Lidia Buble este foarte supărată după ce, în ultimele săptămâni, s-a tot vehiculat că relația dintre ea și Răzvan Simion cam scârțâie. Artista a decis să vorbească răspicat despre acest subiect și să spuă lucrurilor pe nume.

Foarte îndrăgostiți și afectuoși unul față de celălalt, Lidia Buble și Răzvan Simion sunt un cuplu foarte îndrăgit în showbiz. Așadar, nu este de mirare că sunt mulți oameni care se interează de situația dintre cei doi. Au apărut chiar îngrijorări în rândul fanilor, după ce s-a propagat un zvon conform căruia a intervenit o perioadă mai neagră în povestea lor de dragoste – sau chiar o despărțire.

Acum câteva zile, întrebată fiind dacă mai este cu Răzvan, Lidia a oferit un răspuns simplu: „Câinii latră mult”.

Însă, cum subiectul a continuat, artista a ținut să adreseze subiectul și într-o serie de clipulețe video, postate pe Instastory. Acolo, cântăreața spune că a decis că nu „va da apă la moară” și că, dacă va apărea ceva, chiar ea va fi cea care va face anunțul.

„Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară. Când o să fie ceva, am să anunț personal. Stați liniștiți, că nu o să aflați din presă”, a spus Lidia Buble.

Cum nu a infirmat sau a confirmat zvonurile, Lidia Buble merge înainte, hotărâtă să se concentreze mai degrabă pe viața profesională. Artista chiar va lansa o nouă piesă în curând, o creație de care este tare mândră.