Răzvan Simion și Dani Oțil sunt cunoscuți pentru diversele momente amuzante pe care le creează la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Publicul fidel știe că, de cele mai multe ori, cei doi prezentatori povestesc întâmplări din viața lor. Acum, a venit rândul lui Răzvan să își spună „oful”, în direct.

Răzvan Simion încearcă să țină pasul cu tot ceea ce se întâmplă în online. Chiar dacă este activ aproape pe toate platformele, una singură nu l-a cucerit definitiv. Este vorba de TikTok, platforma unde colegii lui, Dani și Ramona sunt foarte activi. Totuși, rețeaua socială a reușit să îl surprindă de curând.

În emisiune, Răzvan a povestit cum tatăl său a fost cucerit de tot ceea ce înseamnă online. Bărbatul este foarte activ pe TikTok, dar se pare că prezentatorul nu știa acest aspect. Până într-o zi când, intrând pe TikTok, lui Răzvan îi apare ca sugestie de prieteni chiar tatăl său.

Răzvan Simion a avut parte de surpriza vieții lui. Ce a pățit prezentatorul după ce și-a învățat părinții să folosească rețelele sociale
Instagram

Tatăl lui Răzvan Simion este conectat la tehnologie

Acela a fost momentul în care colegul lui Dani s-a simțit, efectiv, depășit de situație. Răzvan este bucuros că părinții lui țin pasul cu tehnologia și au făcut progrese uriașe în acest sens. Totuși, nu se aștepta ca tatăl lui să își facă singur cont de TikTok și algoritmul să i-l recomande ca prieten.

„Dani, mie mi-a apărut sugestie de TikTok că s-ar putea să-l cunosc pe tata. (…) Eu cred că el nu știe ce e acolo. El e mai tehnic și voia să fie si el conectat în urmă cu mai multi ani. (…)Deci nu ai cum…

I-am zis atunci și acum mă anuntă de tot ce apare nou. Nu vreau să cred că are și TikTok acum! Cine știe ce văd acolo?! Nu vreau să deschid”, a povestit Răzvan Simion în matinalul de la Antena 1.

Colegii lui s-au amuza copios pe baza celor povestite de prezentator, în special Dani. Prezentatorul a fost în asentimentul colegului său și a recunoscut că și el a trecut printr-o întâmplare similară, dar cu prietenii din agenda telefonului.