Răzvan și Daliana profită de fiecare pauză pentru a călători.

Nu mai este niciun secret faptul că Răzvan Simion este foarte fericit alături de Daliana Răducan. Cei doi s-au întâlnit la momentul potrivit, iar relația lor este mai solidă ca niciodată. Răzvan și iubita lui au multe pasiuni în comun, printre care și călătoriile, așa că nu ratează nicio ocazie pentru o escapadă.

Răzvan Simion a profitat din plin de zilele libere de Paște. Matinalul și-a luat soția și au mers departe de casă, mai exact în Cannes. Cuplul are mereu gusturi selecte când vine vorba de destinații și nu au făcut excepție nici de data asta. Răzvan și iubita lui au postat multe imagini din destinația de lux, dar și de la hotelul care a acaparat toate privirile.

Având în vedere că Daliana este arhitect, nu este de mirare că cei doi aleg locații impresionante ca și aspect. De data asta, Răzvan nu s-a uitat deloc la bani și a vrut să își răsfețe partenera așa cum merită. Porumbeii au ales unul dintre cele mai exclusiviste hotelul din Riviera Franceză pentru care au scos din buzunar o mică avere.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, răsfăț de mii de euro. Câți bani au scos din buzunar cei doi pe o singură noapte de cazare la Cannes
Instagram

Răzvan și Daliana au gusturi selecte

O singură noapte la Hôtel Barrière Le Majestic Cannes costă 1500 de lei și, având în vedere că Daliana și partenerul ei au stat mai mult de o seară, se explică costurile. Răzvan s-a relaxat de minune alături de partenera lui și, deși nu a vorbit prea mult despre acest subiect în emisiune, imaginile sunt destul de grăitoare.

Relația dintre prezentator și arhitect pare a fi una destul de serioasă. În urmă cu câteva săptămâni, în podcastul lui Damian Drăghici, Răzvan declara că nu exclude posibilitatea de a se căsători, din nou și de a avea copii. Matinalul are numai vorbe de laudă la adresa partenerei sale și se vede că o iubește foarte mult.

Nu doar Răzvan a fost plecat în vacanța de Paște, ci și colegul lui, Dani. Aceasta a luat-o pe Gabriela și au plecat în Dubai. Chiar dacă au fost impresionați de piesaje, colegul lui Răzvan și partenera lui au avut parte și de evenimente neplăcute.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.